Toni Iuruc are o avere impresionantă. Ce afaceri de succes deține soțul Simonei Halep

Elena Avramescu, Camelia Moldoveanu 24.07.2021, 16:11
Toni Iuruc are o avere impresionantă. Ce afaceri de succes deține soțul Simonei Halep

Toni Iuruc, avere impresionantă. În decursul zilei de ieri, 23 iulie 2021, Simona Halep s-a căsătorit, în secret, fără ca nimeni să știe. Însă informația a devenit rapid virală pe rețelele de socializare, aflându-se că nunta cu Toni Iuruc a avut loc ieri, la Izvorani, unde a participat doar un grup restrâns de invitați.

Toni Iuruc are o avere impresionantă

Campioana noastră a spus marele „Da” în fața ofițerului de Stare Civilă iar amândoi au fost numai un zâmbet pe durata ceremoniei. Fericitul eveniment a avut loc ieri, pe 23 iulie, într-un cerc restrâns de prieteni și rude, la vila celor doi de la Izvorani.

Petrecerea a fost una intimă, cu muzică aroămână, însă în conformitate cu restricțiile actuale. Se pare că nașul de cununie ai celor doi fericiți miri a fost Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli, potrivit Prosport. În plus, Dani Caramihail este rudă cu Toni Iuruc, cei doi fiind veri. Petrecerea a ținut până spre seara târziu, iar rudele celor doi și prietenii s-au bucurat de fericitul moment.

Simona Halep a strălucit la propriu pe tot parcursul petrecerii și a surprins pe toată lumea prin ținuta sa, deoarece a decis să nu poarte o rochie albă, așa cum toți se așteptau. În schimb, a ales o rochie simplă, de culoare roșie, cu un singur umăr, fiind extrem de elegantă.

Simona Halep s-a maritat în mare secret cu Toni Iuruc
Simona Halep

E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos împreună, nu-mi place să vorbesc despre viața personală, dar este un moment plăcut. Ne-am logodit, așa este, mă bucur tare mult, este un moment foarte frumos al vieții mele, a spus Simona Halep în urmă cu scurt timp.

Ce afaceri deține Toni Iuruc

Toni Iuruc, proaspătul soț al Simonei Halep, este un om de afaceri de 42 de ani, milionar în euro, care deținea nu mai puțin de 6 firme, dintre care una de publicitate. Încă de când era tânăr a pornit pe calea business-ului, tocmai de aceea a ajuns să facă o avere consistentă până la această vârstă.

În plus, în anul 2008, a reușit să realizeze campania electorală lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei prin firma sa AdVenture. Astfel că este extrem de implicat în tot ceea ce face, așa că nu este de mirare că a reușit să adune milioane de euro. Toni Iuruc a închiriat mai multe clădiri de birouri și încasează lunar circa 100.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...