Toni Grecu, internat în stare gravă la spital. Actorul este infectat cu noul coronavirus

Stan Filon 21.01.2021, 09:33
Toni Grecu, internat în stare gravă la spital. Actorul este infectat cu noul coronavirus

Cunoscutul om de televiziune Toni Grecu trece prin momente foarte grele, după ce s-a infectat cu coronavirus. Vedeta de televiziune a ajuns la spital în stare gravă, iar medicii l-au internat imediat la Terapie Intensivă.

Toni Grecu a fost internat de urgență la Terapie Intensivă, după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus

Potrivit gândul.info, starea de sănătate a membrului grupului Divertis este îngrijorătoare, fiind internat la Terapie Intensivă la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Matei Balș din București!

Starea de sănătate a lui Toni Grecu s-a deteriorat în fiecare zi, după debutul primelor simptome, astfel încât la numai patru zile după ce a făcut febră, vedeta a ajuns la Terapie Intensivă.

Toni Grecu a fost internat de urgenta la Terapie Intensiva, dupa ce s-a imbolnavit de coronavirus
Toni Grecu a fost internat de urgenta la Terapie Intensiva, dupa ce s-a imbolnavit de coronavirus

Autoizolarea, un chin pentru Toni Grecu

Toni Grecu suferea mult din cauza pandemiei de coronavirus și a autoizolării. Vedeta era tristă pentru că vedea că oamenii nu mai au voie să iasă în oraș și a vorbit cu umorul său caracteristic și despre telemuncă.

”Referitor la telemuncă. Eu plec in fiecare dimineaţa de acasă din reflex. Mă duc in parcare, iau maşina si mă duc la muncă. Partea proasta este ca eu nu sunt angajat nicaieri.

Mă plimb prin oraş, mă uit la clădirile de birouri care-s goale acuma si îmi imaginez ce frumos era când erau pline de viaţă, cu oameni frumos îmbrăcaţi, bărbaţii cu cravate şi femeile cu tocuri, intrând veseli dimineaţa si ieşind trişti seara.

Nu mai ai tu o şuetă, un chiul, o glumă, o hărţuire, un teambuilding alcoolic la Sinaia din care să vii mort”, spunea Toni Grecu, potrivit mediafax.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI