EXCLUSIV

Toată România a râs de el, dar lui Negoiță nici nu-i pasă: „Există și glume mai grobiene, asta-i viața” EXCLUSIV

Gabriela del Pupo 07.06.2023, 15:49
Toată România a râs de el, dar lui Negoiță nici nu-i pasă: „Există și glume mai grobiene, asta-i viața” EXCLUSIV

După ce a fost ironizat în spațiul public în mod repetat, Robert Negoiță a ales să dea cărțile pe față în cadrul unui interviu impact.ro. De fapt, edilului nu îi pasă ce spune lumea despre el și cât este criticat pe rețelele de socializare pentru deciziile pe care le ia. Mai mult, nu are nici un plan pentru viitoarele alegeri, și nu a decis dacă va candida independent sau alături de un partid. Impact.ro vă prezintă perspectiva sa după câteva săptâmâni de ironii la adresa sa.

„Există și glume mai grobiene, asta-i viața”

Prima ironie punctată de presă a fost că Robert Negoiță a ieșit pe teren să mângâie palmierii și să laude plantele exotice de la Hala Laminor. Primarul Sectorului 3 le-a spus bucureștenilor că abia așteaptă să fie deschisă grădina botanică de la interior și le mai spune că au fost pregătite mai multe surprize. Din păcate copacul pe care îl lăuda era ofilit. Cât despre faptul că în multe video-uri era criticat ca fiind „defazat”, primarul spune că nu urmărește rețelele de socializare.

„Nu prea am eu timp să citesc, sau să am contact cu glumițe de genul acesta, ci sunt făcute pentru consumator, au rolul lor. Și mie îmi plac glumele, și mie îmi place umorul, denotă inteligență, dacă e de bună calitate, nu am decât să apreciez. Există și glume mai grobiene, asta-i viața. Vreau să vă asigur că nu, asta fiind conștient de faptul că mi-au scăpat inclusiv glume bune, am văzut câteva, unele sunt bune.

Eu mai degrabă le văd că mi le trimit prieteni, cunoscuți, nu că le-aș căuta eu, pentru că nu ….”, spune edilul de la sectorul 3.

Robert Negoiță, despre Gabriela Firea și întoarcerea în PSD
Robert Negoiță, Inquam Photos / Octav Ganea

Ce se preconizează în alegeri?

Deocamdată edilul Sectorului 3 nu are planuri de a se alătura vreunui partid sau de a candida independent. Robert Negoiță ne spune că va termina proiectele pe care le are în plan după care va decide ce viitor va avea cariera sa politică. Lucrările de infrastructură par să îi fi prins atenția primarului care nu se gândește la campania electorală deloc. Mai mult, acesta ne spune că nici în perioada următoare nu va marșa pe ideea de a face un spectacol din realizările sale în timpul mandatului.

„Mai e până atunci, eu sunt focusat pe ce am de făcut astăzi, avem atâtea proiecte de finalizat, săptămâna viitoare trebuie să dăm drumul la circulație pe Vodă, pe A3, adică …Nu mă preocupă chestiunea asta acum deloc, și nici nu am să fac campanie, nu am să fac nimic altceva decât ceea ce fac permanent, cotidian…”, mai spune primarul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriela del Pupo
Pentru Gabriela del Pupo presa nu a fost prima alegere. Absolventă a Universității "Babeș-Bolyai" din Cluj, a lucrat mai bine de 10 ani în domeniul artelor spectacolului. Pasiunea pentru știri...