Toată lumea îl știe pe Radu Vâlcan, dar stai să vezi cum arată fratele lui, Cristian. Ce face acesta pentru bani

Cristian Vâlcan, fratele mai mic, dar la fel de șarmant Sursă foto - Facebook

Puțini oameni cunosc viața lui Radu Vâlcan, fiind mereu o persoană discretă. Totuși, acesta are un frate mai mic, Cristian, care însă nu își dorește să fie în centrul atenției presei. Imaginile cu tânărul și fratele său ne determină să credem că amândoi au moștenit un șarm aparte de la părinți.

Radu și Cristian, frați, dar și cei mai buni prieteni

Radu Vâlcan a devenit foarte cunoscut în România prin prisma proiectelor de televiziune la care a lucrat. De la seriale românești, la rolul de prezentator al unui reality show precum Insula Iubirii (Antena 1), Radu s-a remarcat prin talentul său. Mereu glumeț și afișând un trup zvelt, Radu i-a transmis pasiunea pentru aspectul fizic și fratelui său.

Așchia nu sare departe de trunchi. Cristian Vâlcan este mai mic cu 11 ani decât Radu, dar este un bărbat îngrijit și cu un corp de milioane. Cei doi se bucură de o prietenie frumoasă și asta o demonstrează mesajele pe care familia lui Radu i le transmite mereu lui Cristian.

Radu și Cristian Vâlcan au trăit o copilărie complicată Sursă foto - Facebook

Radu și Cristian Vâlcan au trăit o copilărie complicată
Sursă foto – Facebook

Au avut o copilărie mai puțin frumoasă

Căci despre familia celor doi nu putem vorbi decât referindu-ne la mama lor. Tatăl fraților Vâlcan obișnuia să aibă un comportament abuziv, iar acest lucru i-a îndepărtat de el. Radu a plecat de acasă de când era un adolescent și s-a străduit să reușească în viață. Noi credem că i-a și ieșit. Astăzi, ei țin legătura doar cu mama, iar familia lui Radu a devenit și familia lui Cristian. Se cunoaște deja că Radu Vâlcan formează un cuplu frumos alături de Adela Popescu, dar și o familie de invidiat împreună cu cei doi fii ai lor – Alexandru și Andrei.

Cristian este antrenor de fitness, iar asta se vede

Cristian este antrenor de fitness, iar asta se vede

Cristian Vâlcan, o carieră în televiziune?

Nu de puține ori se întâmplă ca Radu să își laude fratele mai mic, însă acest obicei este valabil și pentru Adela. Prezentatoarea TV postează adesea imagini în care își laudă cumnatul pentru modul în care arată.

Cumnatul meu, în timpul liber, e cel mai bun antrenor de fitness. La cum arată, e clar că știe treabă.

Cristian Vâlcan, lăudat de Adela Popescu Sursă foto - Instagram

Cristian Vâlcan, lăudat de Adela Popescu
Sursă foto – Instagram

 

Frățiorul meu, de ziua ta îți doresc multă înțelepciune, calm și…știi tu mai mine. Te iubesc mult, i-a scris și Radu fratelui său cu ocazia unei aniversări.

Deși atât Radu cât și Adela sunt implicați în proiecte de televiziune, Cristian activează într-un domeniu diferit. Acesta lucrează ca antrenor de fitness, însă și el cunoaște lumea fascinantă a televiziunii. Cristian a lucrat în trecut pe postul de operator de imagine, deci din spatele camerelor. În ciuda faptului că are ce arăta, fratele lui Radu Vâlcan a evitat să apară în lumina reflectoarelor. Iar asta se poate remarca din faptul că a rămas mereu discret la fiecare eveniment important din viața cuplului Radu Vâlcan – Adela Popescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI