Toată familia Clejanilor a primit interzis la un post de televiziune. Motivul hotărârii fără precedent

Madlen Moraru 29.05.2020, 19:06
Toată familia Clejanilor a primit interzis la un post de televiziune. Motivul hotărârii fără precedent

Familia Clejanilor a primit o veste neașteptată. După scandalul din urmă cu câteva zile, când a provocat și un accident rutier, Margherita a fost protagonista unui alt episod violent. La rândul său, și cunoscuta cântăreață de muzică de petrecere a fost anunțată că a primit interzis la un post de televiziune.

Toată familia Clejanilor a primit interzis la un post de televiziune

Margherita de la Clejani a fost implicată într-un nou scandal. Tânăra de 28 de ani ar fi agresat un fotograf de la Antena 1, asupra căruia s-a năpustit și a început să îi aplice lovituri în zona capului. Cel mai probabil, acesta va depune o plângere împotriva brunetei. De aceea, cel mai nou episod presărat cu momente foarte violente le-a adus celor din familia Clejani o interdicție pe toate posturile TV ce aparțin de Antene.

Cu doar câteva zile în urmă, Ioniță de la Clejani, tatăl Margăi, a fost prezent în emisiunea lui Dan Capatos. Cu alte câteva zile înainte, se pare că și Viorica de la Clejani a reacționat foarte violent față de fotografii și camaramanii postului din Băneasa. Vineri, la orele prânzului, Margherita a fost implicată într-un nou incident, în plină stradă. Bruneta a fost surprinsă de unul dintre paparazzi de la acest post TV când se plimba haotic pe stradă, fără vreo direcție. Fiica lăutarilor a observat că este urmărită și a aruncat cu un măr spre respectivul fotograf. Ulterior, tânăra s-a năpustit mai tare asupra fotografului pe care a început să îl înjure.

”De unde aveți mă, pârliților, voi bani să mă plătiți pe mine să declar eu ceva? Eu nu vorbesc decât la Hollywood. Voi nu sunteti decât niște neica noastră. Holywood? Altceva. (…) Întrebați poliția. O să iasă testele toate și o să vă dau cu testele în cap la toți. Și dacă nu plecați acum vă dau cu asta în cap. Vă crăp capul. Plecați în p…a mea de aici”, a fost auzită Margherita de la Clejani când spunea pe stradă, potrivit surselor Impact.ro.

Toată familia Clejanilor a primit interzis la un post de televiziune. Motivul hotărârii fără precedent
Familia Clejanilor a primit interzis la Antene, după ce Margherita a fost implicată într-un nou scandal

Motivul hotărârii e unul fără precedent

“Viorica și Margherita nu mai au ce să caute la emisiunile posturile Antenei. Aici nu se tolerează astfel de derapaje. Înțelegem dreptul omului la intimidate și l-am respectat întotdeauna. Considerăm că atitudinea Margheritei este una deplorabilă. În neconcordanță cu valorile și limbajul pe care canalele trustului le promovează. Cerem ca angajații noștri să fie tratați cu respect. În niciun caz nu permitem ca cineva să îi lovească, să îi umilească ori să distrugă bunurile trustului. Dacă am ignora situația, ar însemna că acceptăm și încurajăm astfel de derapaje”, a ieșit la iveală, după cel mai nou scandal al Margheritei.

Urmăriți Impact.ro și pe