Ţinuta spectaculoasă pentru care Loredana Groza a fost mult lăudată. Cum s-a afişat cântăreaţa pe plajă. Foto

Ioana Bucur 27.06.2022, 18:30

O nouă postare, o nouă furtună în secțiunea de comentarii. Cea mai excentrică artistă din România a bifat o nouă reușită în mediul online. Cum arată ținuta spectaculoasă pentru care Loredana Groza a fost lăudată de fani. Vedeta, care se bucură de câteva zile de liniște și relaxare, a publicat pe o platformă de social media câteva fotografii făcute pe plajă.

Loredana Groza, lăudată de fani

Când vine vorba despre ținute incendiare, Loredana Groza nu ezită niciodată să experimenteze, iar cea mai recentă dovadă sunt fotografiile publicate acum câteva zile pe o platformă de social media. Vedeta se bucură de o vacanță în Grecia, însă nu a uitat să împărtășească cu cei care îi urmăresc activitatea în mediul online câteva poze. După imaginile în care apare în costum de baie, Loredana a postat și mai multe poze ce au stârnit un val uriaș de reacții.

În imaginile lăudate de fani, Loredana apare într-o rochie complet transparentă, cu o cămașă cu imprimeu de camuflaj legată strâns sub bust și o pereche de adidași negri.

„Doamne, ce bine arăți!”, „Nu se compară nimeni cu Lori”, „Ce frumos, superbă!”, „Ești superbă!”, „Divă”, „Cea mai frumosă artistă a tuturor timpurilor” – sunt doar câteva dintre mesajele trimise de fani în secțiunea comentarii.

Tinuta spectaculoasa pentru care Loredana Groza a fost mult laudata. Cum s-a afisat cantareata pe plaja

Vedeta face furori în mediul online

Cu puțin timp înainte, o altă fotografie făcea furori în rândul internauților, motivul dezbaterii fiind rochia purtată de artistă: neagră, mulată, cu un decupaj îndrăzneț. Cârcotașii au observat imediat că modelul cu coapsa, spatele și piciorul dezvăluite ar fi făcut-o pe vedetă să renunțe la lenjeria intimă.

În timp ce unii au felicitat-o pentru curaj și felul în care arată, alții au criticat-o, spunând că este prea dezbrăcată.

„Un pic de decență, prea ostentativ”, „E prea mult”, „Sexi și rea”, „Nu ai chiloței”, „Una dintre cele mai sexi femei”, „Ai ce arăta”, „Ești criminală”, sunt doar câteva dintre mesajele trimise de internauți în secțiunea de comentarii.

Loredana se relaxează pe superba insulă Mykonos, alături de iubita lui Alex Bodi. Vorbim despre o destinație renumită pentru cluburi, DJ celebri şi petreceri incendiare până târziu în noapte, cunoscută și ca „insula milionarilor”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...