Ţinuta răvăşitoare aleasă de Sharon Stone pentru Festivalul de la Cannes. Actriţa a atras toate privirile

Ioana Bucur 26.05.2022, 14:55

S-a dat startul ediției din acest an a Festivalului de la Cannes, ocazia perfectă pentru cei din industria cinematografică să își etaleze creațiile. Vedetele au strălucit pe covorul roșu, însă parcă nimeni nu a reușit să atragă atenția obiectivelor camerelor de fotografiat ca Sharon Stone, dovada clară că frumusețea nu are vârstă. Ținuta răvășitoare aleasă de actriță a făcut senzație la marele eveniment.

Cum a apărut Sharon Stone pe covorul roșu la Festivalul de la Cannes

Sharon Stone este superbă la orice vârstă! Apariția ei pe covorul roșu al Festivalului de la Cannes a creat isterie în rândul fotografilor prezenți la eveniment. La 64 de ani, actrița a atras toate privirile cu ținuta spectaculoasă aleasă, ce nu a făcut decât să îi accentueze formele aproape perfecte.

Pentru ediția 75 a prestigiosului festival de film, vedeta a purtat o creație Dolce & Gabbana – o rochie lungă, verde, despicată pe picior și cu umerii goi, făcută special pentru ea. Stilistul cu care a colaborat i-a pus în valoare picioarele superbe cu o pereche de sandale cu toc înalt, tot verzi.

Actrița a fost, este și rămâne una dintre cele mai frumoase femei din lume, însă sfidând tabloul clasic al feminității. Sharon Stone a apărut la Cannes cu părul scurt, dat pe spate, nicio șuviță nu i-a atins chipul. Machiajul a fost unul foarte discret, abia vizibil pentru ochiul „neantrenat”, excepție făcând rujul roșu aprins. Singurele sale accesorii au fost cerceii și un inel de dimensiuni considerabile.

Ţinuta răvăşitoare aleasă de Sharon Stone pentru Festivalul de la Cannes. Actriţa a atras toate privirile

Actrița a fost la un pas de moarte

Talent, faimă, succes, frumusețe, iar banii nu sunt o problemă pentru ea. Cu toate că pare că am enumerat ingredientele unei vieți liniștite, Sharon Stone a mărturisit că a păcălit moartea de două ori.

Sharon Stone a mărturisit în cadrul podcastului „Films To Be Buried” cu Brett Goldstein, că a fost la un pas de moarte de mai multe ori în viață. Actrița a povestit cum a ajuns aruncată pe jos, în bucătărie din cauza unui fulger.

„Wow! A fost foarte intens. Eram acasă. Aveam propria cișmea. Umpleam fierul de călcat cu apă și eram cu o mână pe robinet și cu una pe fierul de călcat când fulgerul a lovit. Am fost aruncată direct în bucătărie și m-am lovit de frigider”, și-a amintit Sharon Stone, potrivit filmnow.ro.

Rămasă inconștientă timp de minute bune, Sharon a fost găsită de către mama sa. Aceasta din urmă a chemat echipajul de medici, care a dus-o la spital: „Eram într-o stare foarte proastă. La analize s-a văzut câtă electricitate era în corpul meu”.

Urmăriți Impact.ro și pe