Ţinuta neobişnuită purtată de Andra la un eveniment. Rochia scurtă a atras toate privirile

Ioana Bucur, Adrian Dumitru 21.09.2021, 00:20

Vedeta PRO TV s-a întors acolo unde îi stă cel mai bine – pe scenă. Invitată la un eveniment important, ținuta neobișnuită purtată de Andra a atras toate privirile participanților. Mai provocatoare ca oricând, parcă, artista a făcut un show de zile mari.

Andra a uimit cu ținuta aleasă pentru un eveniment

De când s-a dat startul petrecerilor și evenimentelor private, Andra probabil nu mai are prea multe weekenduri libere. S-a întâmplat și acum câteva zile, când artista a fost chemată, împreună cu trupa sa, să cânte la o nuntă din Năvodari. Jurata „Românii au talent” s-a distrat cot la cot cu mireasa și mirele și a oferit invitaților un show de neuitat.

Andra este într-o formă de milioane așa că a ales o ținută care să îi pună în valoare silueta. Îmbrăcată într-o rochie neagră foarte scurtă, cu un decolteu inedit, mâneci lungi, stil clopot, artista a fost mai provocatoare ca oricând și a atras toate privirile invitaților. Din recital nu au putut lipsi cele mai îndrăgite hituri ale sale, printre care „Inevitabil va fi bine” sau „Vreau sărutarea ta”.

Artista a primit o veste excelentă: una dintre melodiile sale a câștigat titlul „Hitul verii 2021”. Este vorba despre piesa scoasă în colaborare cu 3 Sud Est, „Jumătatea mea mai bună”, lansată pe data de 19 martie 2021 și care a stabilit un record în doar 24 de ore. În acest moment, clipul are aproximativ 44 de milioane de vizualizări.

„Știam că vara aceasta va fi fantastică și chiar a fost! Datorită vouă! ❤️ Mulțumim că ați ascultat melodia noastră atât de des! Ne bucurăm că v-a ajuns la suflet!”, a scris Andra, pe Facebook.

Ţinuta neobişnuită purtată de Andra la un eveniment

Cum a reușit să o supere Cătălin Măruță: „Ce vrei să demonstrezi?”

Fanii celebrului cuplu au avut ocazia să fie martorii unui schimb de „înțepături” provocat chiar de prezentator. Subiectul dezbătut este discutat, probabil, în toate familiile cu copii: cu care dintre părinți seamănă odraslele? Andra și-a luat soțul la rost când și-a dat seama că prezentatorul postase fotografii cu fiecare dintre cei doi micuți, sugerând că ambii îi seamănă perfect. Întrebat ce a vrut să demonstreze, Măruță a dat răspunsul greșit.

Andra: Ieri ai pus poza cu Eva, acum faci asta cu David. Ce vrei să demonstrezi? Că aceşti copii seamănă leit cu tine? Amândoi? Sau cum?

Măruţa: Nu seamănă doar cu mine…seamănă foarte mult cu mine…Da, David seamănă cu mine…

Andra: Nu-i adevărat! David este picătură cu picătură din mine. Da, Eva seamănă cu tine. De ce râdeţi? Nu înţeleg!

David: Bine, sunt oltean

Andra (bătând cu palma în mânerul fotoliului în care stătea): AAAAAA! Cum să fii oltean?

Vezi AICI „dovada” adusă de Cătălin Măruță. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...