Ţinuta îndrăzneaţă aleasă de Roxana Vancea la botezul fiului său. Imagini cu fosta „vecină” de la Neatza (Foto exclusiv)

Andra Daoud 21.05.2022, 15:58

Zi importantă în familia Roxanei Vancea. Vedeta și partenerul ei își botează băiețelul, după ce au amânat o dată evenimentul. Cei doi au ales ținute asortate și au ajuns la biserică vizibil emoționați. Ziua în care sunt sărbătoriți Sfinții Constantin și Elena nu a fost aleasă întâmplător pentru botezul micuțului. Cum s-a îmbrăcat proaspăta mămică în ziua în care fiul ei este creștinat.

Cum s-a îmbrăcat Roxana Vancea la botezul fiului său

Roxana Vancea și partenerul ei, Dragoș, își botează astăzi băiețelul. Zian a venit pe lume în luna noiembrie a anului trecut, iar astăzi este creștinat. Evenimentul este unul restrâns, la care participă doar familia și prietenii apropiați, după cum a declarat Roxana Vancea de curând.

Familia a ajuns la biserică în jurul orei 14:00, iar mămica era vizibil emoționată. Roxana Vancea a ales o ținută îndrăzneață pentru ziua cea mare: o rochie albă, foarte scurtă și cu spatele decupat. Partenerul ei, Dragoș, a îmbrăcat o cămașă albă și o pereche de pantaloni bej.

„Rochia o fac la prietena mea, Roxana Butnaru. Joi am probă, va fi albă, scurtă, cu spatele gol. Avea una făcută pentru mine, dar când am îmbrăcat-o, nu-mi mai venea. Mi s-au micșorat mărimile prea mult, am slăbit cred de la alăptat, am 45 de kilograme, nu prea îmi mai place cum arăt. Stătea ca pe gard, ar fi trebuit modificată”, spunea Roxana Vancea în urmă cu câteva zile.

Biserica pe care părinții au ales-o pentru botez este una care are hramul chiar în această zi de sărbătoare, după cum a declarat vedeta. Mai mult, este motiv de dublă sărbătoare în familia Roxanei Vancea, fiind și ziua onomastică a tatălui ei, potrivit Playtech.ro.

„Botezul va avea loc doar cu familia, la o biserică foarte mare și frumoasă, Adormirea Maicii Domnului, care poartă hramul Sf. Împărați Constantin și Elena, aflată în zona Moghioroș.

Tot atunci e si ziua tatălui meu, îl vom sărbători și pe el. După slujbă, vom merge la un restaurant. Am vorbit pentru un aperitiv, un tort mare pentru toată lumea și fiecare își va mai comanda ce vrea. Ne-am strâns vreo 20 de persoane, Dragoș are doi frați, vin însoțiți, la fel soră-mea cu cumnatul, părinții.”, a declarat ea.

Tinuta indrazneata aleasa de Roxana Vancea la botezul fiului sau. Imagini cu fosta vecina de la Neatza
Roxana Vancea, in momentul in care a ajuns la biserica

Sora vedetei este nașa micuțului

Roxana Vancea și partenerul ei au ales ca micuțul lor să fie creștinat de sora vedetei și de maganerul lui Dragoș. Dacă inițial plănuia să facă nunta și botezul în același timp, Roxana Vancea s-a răzgândit ulterior. Botezul se desfășoară în cadru restrâns, în timp ce nunta va fi cu toți prietenii lor invitați.

La ieșirea din biserică, Roxana Vancea a declarat pentru Playtech.ro: „A fost foarte cuminte, a plâns foarte puțin. Am avut emoții, recunosc”. La rândul său, tăticul a spus: „Eu nu am avut timp să am emoții, mă uitam doar să văd dacă e bine piticul”.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu au devenit părinți în luna noiembrie a anului trecut. Partenerul vedetei mai are un băiețel mai mare, dintr-o relație anterioară, pe care cei doi îl cresc împreună.

 

Urmăriți Impact.ro și pe