Ține telefonul cu fața în jos pe masă. Care sunt motivele, ai parte numai de beneficii

Nicu Stan 26.01.2022, 17:27
Ține telefonul cu fața în jos pe masă. Care sunt motivele, ai parte numai de beneficii

Ține telefonul cu fața în jos pe masă și vei avea parte numai de beneficii. Atunci când îți pui telefonul pe masă, spre exemplu, când iei prânzul cu prietenii tăi, îl așezi ecranul cu fața în sus sau în jos? Această opțiune spune multe lucruri despre posesorul telefonului, astfel că este mai bine să îți ții telefonul cu fața în jos după folosire.

De ce este bine să așezi telefonul cu ecranul în jos atunci când ești la masă. Care sunt avantajele

Sunt două categorii de oameni din acest punct de vedere: unii care își pun telefonul cu fața în sus și alții care pun dispozitivul mobil cu ecranul în jos.

Oamenii care așează telefonul cu ecranul cu fața în sus își permit, mai mult decât cealaltă categorie, să fie întrerupți de un apel, mesaj text sau nevoia bruscă de a verifica vremea sau bursa.

Ce inseamna cand un interlocutor isi aseaza telefonul cu ecranul in sus
Ce inseamna cand un interlocutor isi aseaza telefonul cu ecranul in sus

Ce înseamnă dacă o persoană cu care te întâlnești își așează telefonul cu fața în sus

Atunci când te afli în preajma unor cunoștințe care nu sunt deosebit de interesante, este aproape instinctiv să începi să te joci pe telefon sau să faci diferite activități care să îți ia atenția de la persoanele cu care te afli.

De asemenea, atât producătorii de telefoane mobile cât și dezvoltatorii de aplicații sunt conștienți de faptul că unii oameni preferă să își țină telefonul cu fața în jos atunci când nu vor să fie deranjați.

Ce se întâmplă când poziționezi telefonul cu ecranul pe masă

În plus, au fost dezvoltate soluții de tip software care dezactiveză anumite funcții ale telefonului atunci când acesta este așezat cu ecranul în jos. Poziționarea telefonului cu ecranul în jos are astfel mai multe avantaje. În primul rând, în această poziție vei salva mult mai multă energie a bateriei telefonului.

Notificările, mesajele sau apelurile telefonice consumă bateria dispozitivului tău, însă atunci când îl așezi cu ecranul în jos, toate acestea sunt dezactivate. Astfel, atunci când primești notificări sau apeluri, display-ul telefonului nu se aprinde. Însă, plasarea telefonului cu ecranul în jos, are și părți neplăcute.

Care este principalul dezavantaj

Astfel, un telefon pus cu ecranul în jos se va murdări mai repede. Dacă ești obișnuit să îți lași așa telefonul, indicat este să îl ștergi frecvent pentru că, în timp, strânge mulți microbi și bacterii care pot fi periculoase pentru posesor.

În momentul în care îl alezi pe obraz și ureche, nu vei face nimic altceva decât să transferi toate acele bacterii pe fața ta și să te expui mai multor afecțiuni dermatologice.

Urmăriți Impact.ro și pe