Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan, are o avere impresionantă. Din ce și-a făcut banii

Diana Radu 08.07.2020, 11:01
Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan, are o avere impresionantă. Din ce și-a făcut banii

Andreea Bălan a fost surpinsă recent în Vama Veche în brațele lui Tiberiu Argint. Artista și noul ei partener cu care este împreună de trei săptămâni au petrecut clipe memorabile pe litoralul românesc. Așadar, se pare că vedeta a trecut peste despărțirea de George Burcea și li-a găsit alinarea în brațele altui bărbat.

Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan și cu ce se ocupă

Andreea Bălan se bucură din nou de statutul de femeie nemăritată și se simte foarte bine. Chiar ea a declarat într-un episod de pe canalul său de Youtub că „viața de abia acum începe”, adică după divorț.

Până acum Andreea Bălan a reușit să fie discretă cu noua sa relație. Mai mult, aceasta ar fi apelat inclusiv la o perucă atunci când intra în imobilul noului iubit, pentru a nu fi recunoscută. Însă, reporterii de la Cancan i-au surprins în momente de tandrețe la malul mării.

tiberiu argint, andreea balan, relatie
Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan și cu ce se ocupă

Tiberiu Argint este fratele celebrei prezentatoare Sonia Argint de la TVR 1. Tânărul este manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane. Pe scurt, acesta are o situație financiară foarte bună, spre deosebire de George Burcea, care nu încasează prea mulți bani din teatru.

În plus, Andreea Bălan și Tiberiu sunt de aceeași vârstă, amândoi având 36 de ani. Jumătatea trupei Andre a împlinit frumoasa vârstă pe data de 23 iunie. De asemenea, toți prietenii Andreei au povestit că Tiberiu ar fi fost prezentat şi celor două fetiţe pe care artista le are cu George Burcea.

Andreea și George s-au despărțit în urmă cu câteva luni, iar între ei nu mai există cale de împăcare. Artista a și depus actele de divorț și doreşte custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are împreună cu actorul.

Urmăriți Impact.ro și pe