Ți-o mai amintești pe Simona Sensual? Cât de mult s-a schimbat fosta vedetă cu trecerea anilor. Astăzi e greu de recunoscut. GALERIE FOTO

Anca Manolica 22.09.2022, 11:52

În urmă cu câțiva ani, Simona Sensual atrăgea toate privirile atunci când apărea pe micile ecrane. Una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, blondina putea fi văzută adesea în tot felul de ipostaze provocatoare, pentru că îi plăcea foarte mult să primească atenție. Astăzi, însă, ea este complet schimbată. Vezi cum arată și cu ce se ocupă Simona Sensual, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor.

Cât de mult s-a schimbat Simona Sensual

În urmă cu ceva ani, Simona Suhoi, cunoscută drept Simona Sensual, apărea pe primele pagini ale tuturor tabloidelor. Blondinei îi plăcea să se afișeze în ipostaze care să o avantajeze și din punct de vedere fizic, reușind să atragă toate privirile asupra ei. Ea a devenit celebră după ce a avut mai multe contracte cu televiziuni, fiind reporter sau prezentator. Simona Sensual a ajuns să își încerce norocul chiar și în muzică.

Cu trecerea timpului, însă, ea a luat o decizie radicală, aceea de a se retrage din lumina reflectoarelor. A ales să ducă o viață mult mai liniștită și se pare că îi și priește. Dacă te întrebi ce face aceasta acum, ei bine, Simona a intrat în domeniul afacerilor. Iar de când face acest lucru, a realizat că preferă să investească timpul în lucrurile care contează cu adevărat.

Simona Sensual
Simona Sensual

Cu ce se ocupă în prezent

Acum, însă, Simona Sensual nu mai este aceeași persoană pe care o cunoșteam acum ceva ani. Arată total diferit față de perioada în care ținea ocupate primele pagini ale ziarelor, după cum se poate observa și în fotografiile din galeria FOTO a articolului.

Blonda, acum în vârstă de 39 de ani, are cu totul alte îndeletniciri și preferințe. Ea este atrasă de biserică, motiv pentru care a început să picteze, în special icoane, una dintre ele fiind foarte apreciată și ajungând într-un lăcaș de cult. De asemenea, are grijă de 15 copilași sărmani, de la un centru de plasament.

„Am mai mulți înfiați de care am grijă, la un centru de plasament. Chiar mi-am făcut ziua de naștere cu ei, acolo, la centru”, a spus Simona Suhoi, pentru Cancan.

Simona Sensual
Simona Sensual

Are și o afacere în Capitală

Simona Sensual deține și un centru de panificație în București, de la care încasează bani frumoși. Nu se declară o persoană bogată, dar nici nu o duce rău. A recunoscut, însă, că îi este dificil să își crească afacerea în această perioadă grea din punct de vedere economic.

 „Sinceră să fiu, e așa si așa pentru afacerea mea. Cred că pentru toată lumea e greu. Sunt multe impedimente. Nu sunt probleme la bani. Aștept să treacă și perioada asta ca să deschid și în alte zone”, a declarat fosta blondină, la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...