„Ți-ai vândut sufletul pentru bani!” Val de acuzații la adresa Andreei Esca. Ce se întâmplă acum pe internet

Redacția IMPACT 23.07.2020, 13:51

Andreea Esca a stârnit un val de controverse, încă de când a ales să participe la petrecerea organizată în stațiunea Olimp, cu prilejul inaugurării unui resort de lux. Acuzele nu s-au oprit nici măcar după ce prezentatoarea TV a acordat un interviu public pentru Pro TV, în care a explicat în ce context s-a îmbolnăvit atât ea, cât și familia sa, complet diferit față de primele ipoteze.

Val de reacții negative la adresa Andreei Esca

Pentru că în contextul acestei pandemii au apărut tot mai multe personaje care neagă existența coronavirusului, vehemența produsă de acești consipiraționiști s-a abătut și asupra Andreei Esca.
Comentariile negative asupra Andreei Esca continuă să curgă pe pagina sa de Facebook, în cadrul postării video de câteva secunde, în care știrista participă la interviul realizat de colegul său de breaslă Cosmin Stan.

„Ți-ai vândut sufletul pentru câțiva bistari, trădătoare ce ești! Bagi frică în oameni la comandă! Rușine să îți fie! Și ție și familiei tale! În loc să refuzi…”, este unul dintre comentariile primite de la utilizatori.

„Câți bani ai luat pentru minciună asta? Tu fiind o persoană publică cunoscută chiar și în Europa ai făcut anunțul asta sub pretextul că fiind persoană publică ești sim ai credibilă dar atât tu cât și televiziunea ați fost plătite pentru acest anunț mincinos în spital ai putut stă la fel cum a stat și Marcel Pavel pentru 100.000 de euro”, a mai comentat un alt internaut.

„Câtă josnicie. A fost prima jurnalistă care a apărut pe rețelele de socializare cu o filmare de anul trecut unde se întreba dacă Să ne așteptăm la o pandemie?, cu un zâmbet sarcastic. Și-a jucat rolul perfect. Rușine. Un om care se îmbolnăvește nu face jocul nimănui. Își vede de familie și de viață personală. Rușine! Ești un om bun dar profesional lași de dorit”, a mai scris cineva la postarea de pe Facebook a Andreei Esca.

Andreea Esca a povestit cu ochii în lacrimi, în interviul acordat la începutul acestei săptămâni, despre experiențele traumatizante prin care a trecut alături de familia sa, fiind internați la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală, după ce au fost confirmați cu coronavirus.

Urmăriți Impact.ro și pe