Theo Rose și-a îngrijorat cumplit fanii. Vedeta a mărturisit că a izbucnit în lacrimi. „De rău ce îmi era”

Badea Violeta 24.03.2023, 23:16

Theo Rose și-a pus pe jar admiratorii din mediul online. Fanii s-au îngrijorat după ultimele mărturisiri ale vedetei. Însărcinată în șase luni de zile, cântăreața a acuzat stări de rău. Se pare că aceasta s-a confruntat cu dureri puternice și nu a putut să se odihnească cum trebuie. Artista le-a povestit internauților prin ce a trecut.

Theo Rose a acuzat stări de rău. Fanii vedetei sunt extrem de îngrijorați

Noaptea trecută a fost groaznică pentru Theo Rose. Însărcinată în șase luni de zile, vedeta s-a confruntat cu dureri puternice, care au făcut-o să nu închidă un ochi.

Cântăreața le-a mărturisit fanilor săi din mediul online că a resimțit dureri în zona abdomeniului și i-a întrebat pe aceștia dacă fătul poate avea crize din burtă.

„Am o viață… azi noapte nu am închis un ochi. Copilul meu a avut niște, cum se numește asta, tantum verde, nu știu ce a avut (râde). Pot să înceapă o serie de crize direct din burtă? Întrebare pentru parentologi”, a spus cântăreața, pe pagina sa oficială de Instagram.

Citește și Theo Rose l-a părăsit, dar el și-a luat revanșa în stil mare. Cu cine se iubește acum Alex Leonte. „Nu mă ascund, că nu am de ce”!

Theo Rose a acuzat stari de rau
Theo Rose a acuzat stari de rau

„Am plâns cu o poftă…”

Cu toate că nu se afla în cea mai bună formă, Theo Rose nu a lipsit de la filmările serialului de la Pro TV în care joacă. Îndrăgita cântăreață le-a mărturisit urmăritorilor ei din mediul online că a plâns foarte mult în momentul în care a filmat o secvență.

„Ce voiam să vă mai zic? Am filmat de la nouă și ceva așa, să zicem. Am filmat o secvență care nu avea în scenariu așa mult plâns. Bă, de oboseală și de rău ce îmi era, am plâns, am plâns cu o poftă, de mila mea am plâns.

Îmi era o milă de mine. Mie îmi trebuiau vreo două sezoane de probă. Nu e nici cu actoria asta cum mi-am imaginat eu”, a mai spus artista.

Citește și Theo Rose s-a căsătorit cu Anghel Damian?! Detaliul care dă de gol o posibilă nuntă secretă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...