Theo Rose, cu burtica de gravidă la vedere. Gestul neașteptat din timpul unui concert. Artista nu a ezitat nicio clipă. Foto

Anca Manolica 29.11.2022, 09:58

Theo Rose a susținut primul său concert de când s-a aflat că este însărcinată. Deși inițial a vrut să păstreze vestea doar pentru ea și familia ei, totul a ieșit la iveală. Iar acum, îndrăgita artistă nu se sfiește să se afișeze cu burtica de gravidă, purtând o ținută extrem de sexy pe scenă, în fața fanilor care o iubesc.

Theo Rose, în ținută sexy, cu burtica la vedere

Cântăreața este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi din țară, reușind să își creeze o comunitate mare de fani care îi sunt alături la orice pas. Vestea că ea va deveni mămică pentru prima dată i-a luat pe toți prin surprindere, dar i-a și bucurat, în același timp, semn că Theo are acum o relație fericită, alături de partenerul său, Anghel Damian.

După numeroase speculații, atât cântăreața cât și regizorul serialului Clanul de la Pro TV au confirmat faptul că vor deveni părinți în curând. Și cum venirea pe lume a copilului nu este deloc un impediment, Theo Rose își vede în continuare de proiectele sale și onorează concertele pe care le ale planificate. Iubitul ei îi este mereu alături și o însoțește peste tot, susținând-o din spatele cortinelor.

Theo Rose și Anghel Damian
Theo Rose și Anghel Damian

Cum s-a afișat la cel mai recent concert

Acum că toată lumea știe că va deveni în curând mămică, Theo nu mai are motiv pentru care să se ascundă. Aceasta este în culmea fericirii pentru că va avea un copil și a început deja să se mândrească cu acest lucru.

Zilele acestea, artista a susținut prima cântare de când s-a aflat vestea cea mare. Bucuroasă, aceasta și-a expus burtica de gravidă, cu toate că nu este prea mare, având în vedere că sarcina este abia la început. Deși nu se observă foarte bine în primul trimestru, cei care o iubesc și o apreciază s-au bucurat să o vadă într-o astfel de ipostază pe scenă pe viitoarea mămică.

Citește și: Theo Rose anunță că face nunta cu Anghel Damian. Vedeta de la Pro TV a dat prima declarație

Extravagantă și provocatoare așa cum o știm, jurata de la Vocea României a ales și de această dată o ținută în stilul ei caracteristic. Artista a purtat un compleu negru, extrem de sexy. Nu au lipsit nici mișcările de dans, de această dată și cu mâna pe burtică, spunând cu zâmbetul pe buze: „Dansează și copilul”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...