Theo Rose anunță că face nunta cu Anghel Damian. Vedeta de la Pro TV a dat prima declarație

Ana Anitoiu 22.11.2022, 13:36

Theo Rose a anunțat că face nuntă cu Anghel Damian, cu care este însărcinată. Vedeta de la Pro TV a dat prima declarație despre planurile de căsătorie cu regizorul serialului „Clanul”, cu care a hotărât să ajungă în fața altarului, deși au doar patru luni de relație.

Theo Rose se căsătorește cu Anghel Damian

Theo Rose, care o interpretează pe Vera, o avocată de succes, în serialul „Clanul”, regizat de Anghel Damian, a surprins pe toată lumea cu faptul că este însărcinată. Artista a spus, în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, „DA BRAVO!”, că are și planuri de nuntă cu tatăl copilului ei.

„Facem și nuntă și copii, facem de toate”, a spus Theo Rose, care a mărturisit că Anghel Damian îi scoate la lumină toate calitățile și îi face zilele mai frumoase.

Theo Rose și Damian Anghel vor deveni părinți pentru prima dată
Theo Rose

Theo Rose, despre Anghel Damian. „Nu am cum să înțeleg”

Întrebată dacă a fost mâna destinului între ea și regizorul Anghel Damian, Theo Rose a spus, în exclusivitate pentru Playtech Știri, că deocamdată nu poate înțelege cum a fost posibil să i se întâmple așa ceva.

„A fost ceva, nu am cum să înțeleg deocamdată cum se poate să existe așa ceva, dar Dumnezeu știe clar ce face cu noi și de ce ne pune în anumite contexte”, a spus Theo Rose.

De asemenea, cântăreața Theo Rose, antrenoare la „Vocea României”, a spus că încearcă să fie discretă în privința relației sale cu Anghel Damian, pe care l-a numit „jumătatea” ei.

„Oamenii au reacționat în fel și chip și atunci vreau să îmi țin viața cumva departe de reacții de genul acesta. Oricât ar fi de tare și oricât ai zice că nu le iei în seamă, nu au cum să nu te afecteze la un moment dat și am zis să ne vadă mai răruț că e mai drăguț, lasă că e bine așa”, a mai spus Theo Rose, pentru Playtech Știri, înainte de a se afla despre sarcina ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...