Theo Rose a avut probleme cu sarcina. La ce a trebuit să renunțe artista și ce i-au spus medicii

Andrei Simion 17.11.2022, 10:03

Theo Rose ar fi avut probleme cu sarcina, ce se află la început. Cântăreața și antrenoarea de la emisiunea „Vocea României” a trebuit să renunțe la ceva, după ceea ce i-ar fi spus medicii. Artista a ascultat recomandarea specialiștilor.

La ce a trebuit să renunțe Theo Rose

La scurt timp după ce s-a aflat că este însărcinată cu iubitul ei, actorul și regizorul Anghel Damian, Theo Rose a trebuit să renunțe la un concert pe care ar fi trebuit să-l susțină la Bruxelles, fiind înlocuită de Polly. Imediat, au apărut speculații conform cărora artista nu a mai urcat pe scenă din cauza stărilor de rău provocate de sarcină.

„Theo are foarte multe filmări în acest moment, este foarte ocupată și zborul de la Bruxelles pentru care s-a anulat s-a dovedit cu niște scrisori medicale, cu o trimitere de la medic pentru că a avut ceva mici probleme de sănătate și de aceea a trebuit să se ducă un alt artist în locul ei.

Seara, ea a avut un alt concert în Galați. Nu se putea încadra să ajungă la ora 05:00 la aeroport așa că s-a pus un alt artist în locul ei”, a spus un apropiat al vedetei, conform WOWbiz.ro.

Theo Rose
Theo Rose

Ce i-au spus medicii lui Theo Rose

Medicii i-ar fi spus cântăreței Theo Rose să nu susțină acel concert. Recomandarea lor ar fi avut legătură cu faptul că artista ar fi fost epuizată în urma zilelor foarte aglomerate pe care le-a avut în ultima perioadă.

„A fost o scrisoare de la medic cum că nu putea să țină concertul respectiv din cauza unei probleme de sănătate. Ceea ce a apărut în presă e cu totul altceva, nu din acest motiv s-a anulat spectacolul din Belgia.

Evenimentul s-a ținut acolo, doar că nu a mai urcat ea a fost un alt artist. Din cauza unei probleme de sănătate pe care a avut-o atunci ea nu a putut fi prezentă. Va avea în continuare evenimente, filmări, numai că epuizarea și stresul, oboselii, a cedat organismul și nu s-a putut să meargă atunci”, a spus aceeași sursă.

Theo Rose, care joacă în serialul „Clanul”, a confirmat că este însărcinată, pe Instagram, într-o pauză de la filmări. Vedeta le-a transmis fanilor ei că este adevărat că va deveni mamă și a adăugat, cu umor, că își dorește ca aceștia să îi spună copilului ei „nepoate” sau „nepoată”.

Urmăriți Impact.ro și pe