Thalia rupe inimi și la aproape 50 de ani. Cum arată acum regina telenovelelor

Ana Anitoiu, Mihai Ianoși 17.04.2021, 09:20

Thalia rupe inimi și la aproape 50 de ani. Cântăreața și actrița de origine mexicană care a fost supranumită ”regina telenovelelor” s-a fotografiat aproape dezbrăcată, afișând o siluetă diferită față de cea pe care o avea pe vremea când juca în producții precum ”Maria Mercedes”, ”Marimar”, ”Maria la del Barrio” și ”Rosalinda”. Artista, mamă a doi copii, și-a lăsat mască fanii.

Cum arată Thalia la aproape 50 de ani

Thalia va împlini vârsta de 50 de ani la data de 26 august. ”Regina telenovelelor” a apărut în două fotografii fierbinți, îmbrăcată cu un body roșu minuscul. Deși nu mai are talia minusculă de pe vremuri, despre care gurile rele au spus că a obținut-o prin îndepărtarea câtorva coaste, artista se bucură acum de o formă voluptuoasă și cu același chip perfect, încadrat de un păr șaten și lung.

Cântăreața este căsătorită de 21 de ani cu magnatul Tommy Mottola, în vârstă de 71 de ani. Ei au împreună doi copii – o fiică, Sabrina Sakaë Mottola Sodi, în vârstă de 13 ani, și un fiu, Matthew Alejandro Mottola Sodi, în vârstă de 9 ani. Thalia nu uită niciodată să aibă grijă de ea. Artista publică adesea imagini din plimbările în natură pe care le face alături de familia ei, dar și cu mișcări de yoga pe care le execută.

Thalia rupe inimi si la aproape 50 de ani. Cum arata acum regina telenovelelor
Thalia, alaturi de familia ei

Thalia, sătulă de ”etichetele” ce le sunt puse femeilor

În urmă cu ceva timp, ea și soțul ei au fost criticați pentru o înregistrare video ce a fost făcută în timp ce Thalia executa o mișcare de yoga într-o poziție ce unora li s-a părut indecentă. Sătulă de comentariile negative și de ”etichetele” ce le sunt puse femeilor, cântăreața a scris un mesaj lung chiar în descrierea fotografiilor provocatoare pe care le-a publicat la vârsta de 49 de ani.

”A spune că o femeie trebuie să se comporte într-un anumit mod pentru ca ea să se distingă și să fie clasificată drept o doamnă este o afirmație limitată. Femeia este proprietara corpului, minții și puterii sale. Femeia este totul într-un singur corp, în ea este conținut universul în sine, plin de constelații nelimitate. Sunt în favoarea tăierii etichetelor care ni s-au atârnat de ani de zile cu foarfeca libertății și respectului.

Sunt o doamnă, o mamă, o soție, o femeie de afaceri, un CEO respectat al companiilor mele și sunt o cântăreață care poate interpreta și melodiile de dragoste și de inimă, dar și melodii pline de conținut sexy și provocator. Sufletul meu poate interpreta în același timp cântecele copiilor, deoarece vocea mea poate cânta laude de mulțumire aduse lui Dumnezeu. Sunt un factor de influență social media și în același mod pot încărca o fotografie total provocatoare și sexuală cum pot publica o fotografie cu soțul și copiii mei. Un lucru nu îl îndepărtează pe celălalt. Totul coexistă într-o experiență numită FEMEIE. Să învățăm să fim mai prudenți înainte de a vorbi. Sunt vremuri de schimbare și de schimbare accelerată și de neoprit în care suntem cu toții în picioare, umăr la umăr, mână în mână în această uniune de neoprit”, a scris Thalia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...