Test de personalitate: Ce spune despre tine modul în care ții telefonul mobil. Cei mai mulți aleg prima variantă

Andra Daoud 11.06.2022, 20:16
Test de personalitate: Ce spune despre tine modul în care ții telefonul mobil. Cei mai mulți aleg prima variantă

Telefonul mobil este un obiect care ne însoțește pe tot parcursul zilei și fără de care nu ne-am imagina viața. De când ne trezim și până când mergem la culcare, petrecem zeci de minute sau poate chiar ore bune cu telefonul în mână, butonând, scriind mesaje sau folosind anumite aplicații care ne fac viața mai ușoară. Puțini știu însă că felul în care ținem telefonul în mână poate spune multe despre personalitatea noastră.

Ce spune felul în care ții telefonul despre personalitatea ta

Smartphone-urile au devenit, fără să exagerăm, o prelungire a mâinii. A verifica telefonul a devenit primul gest reflex pe care îl fac mulți oameni atunci când se trezesc și ultimul înainte să se ducă la culcare. Funcțiile telefoanelor mobile au încetat demult să se limiteze doar la scris de mesaje sau la efectuarea unor apeluri. Le folosim pentru a ne juca, pentru a avea acces la rețelele sociale, pentru a asculta muzică, a face poze și pentru zecile de aplicații care ne fac viața mai ușoară.

Puțini știu însă că felul în care țin telefonul în mână poate spune multe despre personalitatea lor. Dacă îl ținem cu o mână sau cu amândouă, cum îl sprijinim și ce degete folosim cel mai des pentru a tasta sau a scrolla prin feed – iată doar câteva detalii care ne trădează trăsăturile de personalitate.

Test de personalitate Ce spune despre tine modul in care tii telefonul mobil. Cei mai mulți aleg prima varianta 1
Moduri de a tine telefonul mobil in mana

Figura 1. Dacă ții telefonul așa înseamnă că îți este comod să folosești o singură mână și, respectiv, degetul mare pentru a ajunge în orice punct al ecranului fără efort. Persoanele relaxate, sigure pe ele și lipsite de griji obișnuiesc să țină telefonul așa. Acești oameni au încredere în ei, nu se plâng și nu se dau în lături de la a-și asuma riscuri. Fac orice pentru a-și atinge obiectivele și au adesea succes în carieră. Când vine vorba despre relații, preferă să fie precauți și să facă pași mici.

Figura 2. Oamenii care țin telefonul așa sunt înțelepți și pragmatici și se bazează pe intuiție. Sunt empatici și grijulii față de cei din jur și leagă relații cu ușurință, pentru că pot comunica foarte bine cu oamenii. Atunci când sunt siguri că au găsit persoana potrivită, trec repede la fapte. În afaceri însă, preferă să fie precauți decât să piardă bani.

Figura 3. Acești oameni gândesc rapid și vin cu soluții pentru orice provocare, indiferent cât de mare ar fi ea. Știu să se adapteze și să își pună în valoare abilitățile atunci când își doresc să obțină ceva. Sunt o companie plăcută și mulți i-ar caracteriza drept sufletul petrecerii. Știu să fie serioși atunci când situația o impune, iar în relațiile de cuplu trebuie să dea dovadă de devotament.

Figura 4. Oamenii care țin telefonul cu o mână și butonează cu degetul arătător de la cealaltă mână sunt creativi și nu duc lipsă niciodată de idei originale. Fac carieră de succes în domeniile creative și artistice și preferă de multe ori singurătatea pentru a se recrea, în ciuda faptului că majoritatea sunt extrovertiți. În ceea ce privește relațiile de cuplu, sunt timizi și așteaptă ca persoana de care sunt atrași să facă primul pas.

 

Urmăriți Impact.ro și pe