Tesla are meniu și în limba română. Cât costă acum cel mai accesibil model

Nicu Stan 03.08.2021, 15:54
Tesla are meniu și în limba română. Cât costă acum cel mai accesibil model

Tesla are meniu și în limba română. Cât costă acum cel mai accesibil model. Românii pot apela cu încredere la noul model, întrucât acesta are acum și meniu în limba română. De asemenea, în curând va avea și service în București. Mai multe amănunte, în articolul de mai jos.

Veste bună pentru șoferii români. Tesla are acum și meniu în limba română

Tesla are meniu și în limba română. Cât costă acum cel mai accesibil model. Actualii şi viitorii proprietari de automobile Tesla vor putea selecta din meniu limba română pentru interfaţa automobilului în urma unui update ”over the air”.

Update-ul urmează să fie extisn la toate automobilele în următoarele zile, conform celor de la Tesla.

In Romania sunt 250 de masini Tesla
In Romania sunt 250 de masini Tesla

Tesla are site în română

Astfel, Tesla a deschis la mijlocul lunii mai site-ul oficial al companiei în limba română şi showroomul din mallul Promenada, iar începând de luni românii interesaţi pot efectua inclusiv drive-test cu maşinile Tesla. Deocamdată doar Model 3 va fi disponibil în România oficial. ”Showroomul“ este reprezentat de o maşină Model 3 amplasată în mallul Promenada alături de un infodesk.

În plus, tot anul acesta a fost deschis un aşa-zis showroom Tesla în partea de nord a Bucureștiului, de catre o firmă care nu avea nicio legătură cu Tesla însă care promitea finanţare. Compania Tesla vinde maşini noi numai prin intermediul propriei reţea şi nicăieri în lume nu vinde prin intermediari, după cum au anunțat.

Cel mai ieftin model de la Tesla

Preţul de pornire pentru Tesla Model 3 începe de la 42.990 de euro, acesta fiind şi cel mai accesibil model, mai ales că prin Rabla Plus va putea fi cumpărat cu puţin peste 30.000 de euro.

De asemenea, livrările pentru Tesla Model 3 vor începe din septembrie 2021, iar în 2022 pentru Model S şi Model X.

Tesla va avea service la București în acst an

Cei care vor să comande o Tesla trebuie să știe că service-ul  din Bucureşti se va deschide în cursul acestui an. Acesta va oferi proprietarilor Tesla acces la service rapid pentru autovehiculele lor. În plus, echipa Tesla de Service Mobil va acoperi nevoile iniţiale de service odată cu începerea livrărilor. Cel mai sigur service-ul va fi amplasat în zona Pipera din București, scrie Mediafax.

În țara noastră s-au înmatriculat anul trecut peste 60 de maşini model Tesla, în contextul în care acestea nu beneficiau de prima de 10.000 de euro din cadrul Rabla Plus, iar pe plan local sunt înmatriculate în total peste 350 de modele de mașini Tesla.

20000 de stați de încărcare la nivel mondial

De asemenea, există 20.000 de staţii Supercharger la nivel global şi peste 6.000 în Europa, distribuite în peste 600 de staţii. În plus, compania Tesla operează deja două staţii Supercharger în țara noastră: Timişoara şi Bucureşti. Tesla intenționează să deschidă şi în Sibiu şi Piteşti înainte de începerea livrărilor, dar şi în Constanţa, în ultimul trimestru.

Urmăriți Impact.ro și pe