Teo Trandafir revine la TV, după ce s-a zvonit că a plecat din Kanal D. La ce emisiune va putea fi văzută vedeta din toamnă. Asta da surpriză

Ana Anitoiu 18.08.2022, 18:55
Teo Trandafir revine la TV, după ce s-a zvonit că a plecat din Kanal D. La ce emisiune va putea fi văzută vedeta din toamnă. Asta da surpriză

Teo Trandafir revine la TV, după ce s-a zvonit că a plecat din Kanal D. Vedeta, care se numără printre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România, a dezvăluit la ce emisiune va putea fi văzută din această toamnă.

Teo Trandafir, înapoi pe micile ecrane

După ce s-a zvonit că a plecat din Kanal D, Teo Trandafir a confirmat că va reveni la această televiziune, din 27 august, cu aceeași emisiune, „Teo Show”. Însă, emisiunea va avea o nouă structură și va fi difuzată doar în weekend, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10.00.

„Nu am stat toată vara asta. Echipa mea și cu mine am pregătit surprize care mai de care. Abia așteptăm să vă arătăm”, a spus Teo Trandafir într-un interviu cu Ilinca Obădescu, la Știrile Kanal D.

Teo Trandafir revine la TV, dupa ce s-a zvonit ca a plecat din Kanal D
Teo Trandafir

Teo Trandafir, despre banii câștigați în televiziune

În ciuda faptului că numeroase persoane consideră că prezentatoarea Teo Trandafir trebuie să fi câștigat foarte mulți bani din televiziune, vedeta a explicat că nu a câștigat o avere cât să trăiască trei vieți liniștite ci, dimpotrivă, că este nevoită să își administreze finanțele cu atenție.

Teo Trandafir a precizat că a investit în casa în care locuiește, în fiica ei, Maia, în prezent majoră, și în școala privată la care a înscris-o. Vedeta a explicat că oamenii au impresia greșită că toți banii câștigați de-a lungul timpului i-au rămas, deoarece nu se gândesc și la taxele „uriașe”, ratele și plățile către colaboratori pe care ea a trebuit să le achite.

În plus, Teo Trandafir a spus că se întreabă uneori ce a făcut cu banii ei, deoarece nu a mai mers de mulți ani într-o vacanță și se gândește, la fel ca cei mai mulți oameni, la cheltuielile pe care le are. Prezentatoarea de televiziune a adăugat că este nevoită să se chivernisească, pentru că nu plătește nimeni altcineva lucrurile de care are nevoie familia ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...