Teo Trandafir a avut parte de surpriza vieții în direct la TV. Cine a rugat-o să-i devină rudă. ”Habar n-aveam”

Ioana Bucur 17.10.2021, 13:03
Teo Trandafir a avut parte de surpriza vieții în direct la TV. Cine a rugat-o să-i devină rudă. ”Habar n-aveam”

O propunere ce a luat-o prin surprindere pe celebra prezentatoare. Întrebarea-surpriză a fost pusă în direct la TV! Cine a rugat-o să-i devină rudă.

„Dumnezeu mi-a ascultat dorințele”

A încercat, a așteptat, a sperat. Dorința i-a fost împlinită. După un început de an incredibil, în care și-a testat rezistența fizică și psihică în celălalt capăt al lumii, în condiții greu de înfruntat, îndrăgitul Războinic de la Survivor România este pe cale să înceapă un nou capitol al vieții sale.

Din momentul în care a revăzut-o pe aeroportul din România, Sorin Pușcașu și-a întrebat iubita dacă vrea să fie mama copiilor săi. Iată că dorința le va fi îndeplinită, cei doi așteptând primul copil peste doar câteva luni. El și Laura vor avea un băiețel.

„Dumnezeu mi-a ascultat dorințele. In ultima poza din acest colaj eram in Seychelles, vacanța cea mai specială din viața noastră, pentru ca fix in acel moment din poza, am aflat ca vom deveni PĂRINȚI, MAMĂ ȘI TATĂ! Încă o data mi-a fost dovedit ca Dumnezeu este lângă noi și că Legea Atracției funcționează întotdeauna!

Ceea ce am discutat zi și noapte cu Starlin in emisiunea Survivor România s-a îndeplinit. Lau, vreau sa îți mulțumesc și sa îți promit ca voi da tot ce am mai bun! Ești cea mai frumoasa, deșteaptă si minunată femeie! Sa nu îți fie teamă pentru ce urmeaza, vei fi cea mai bună mămică! VĂ iubesc pentru toată viața!”, a fost mesajul emoționant al lui Sorin Pușcașu de pe Instagram.

Teo Trandafir a avut parte de surpriza vieții în direct la TV. Cine a rugat-o să-i devină rudă
Sorin Pușcașu și iubita sa, Laura

Întrebare-surpriză pentru Teo Trandafir

Cei doi viitori părinți au fost invitați recent la emisiunea prezentată de Teo Trandafir, la Kanal D. După ce au povestit cum au aflat, la o petrecere specială, care va fi sexul bebelușului, Sorin și Laura i-au pus o întrebare importantă prezentatoarei: dacă vrea să fie nașa primului lor copil, cei doi gândindu-se la ea ca fiind cea mai potrivita persoană de ceva vreme, mai ales că Toe a simțit că iubita fostului concurent de la Survivor este însărcinată.

Teo Trandafir a primit propunerea de a fi nașă, chiar în direct, ea precizând că știa că Laura așteaptă un copil, deși aceștia nu-i spuseseră absolut nimic, fără să dea, însă, un răspuns concret.

„Apropo, nici nu știu cum să zic, noi ne-am tot gândit, dar nouă ne era rușine…avem așa ceva în gând, dar nu ne-am stabilit…”, a spus Sorin către Teo Trandafir.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...