Tensiunile se amplifică la Survivor România. Un nou scandal uriaş: „Ce faci, mă, ți-a căzut ochiul?”

Cristian Cojocaru 12.06.2021, 11:36
Tensiunile se amplifică la Survivor România. Un nou scandal uriaş: „Ce faci, mă, ți-a căzut ochiul?”

În cadrul uneia dintre cele mai urmărite emisiuni TV, Survivor România, tensiunile iau o tot mai mare amploare. Concurenții ajung deseori la neînțelegeri care, par să culmineze în ultima perioadă.

Cresc tensiunile în cadrul Survivor România

Un scandal imens ia amploare în cadrul competiție din Republica Dominicană, unde cele două echipe au luptat eroic pentru primul loc de imunitate al săptămânii. Deși concurenții echipei roșii au câștigat, certurile au continuat să existe. Toți concurenții au întâmpinat obstacole precum noroiul, în încercarea de a-și îndeplini cât mai multe atribuții în jocul pentru imunitate dar care le aduc și provizii.

În acest fel, tensiunile cresc atât în cadrul ambelor echipe cât și între adversari. Acest lucru s-a întâmplat și seara trecută, atunci când concurenții au fost nevoiți să dea dovadă de performanță. Desigur, adrenalina i-a făcut să devină mai emoționali, iar frustrările și reproșurile au format o piedică înaintea concentrării în cazul fiecărei probe. Cele care au lovit cel mai tare nu au fost activitățile fizice, ci cuvintele adversarilor.

În această situație s-au aflat și Ștefan Ciuculescu, concurent care nu a ezitat să îl șicaneze pe Andrei Dacălu, după ce Războinicul a devenit complet dezorientat, povestind coechipierilor săi că nu mai era capabil să vadă nimic din cauza noroiului.

”Nu vedeam nimic, că îmi intrase noroi în ochi. Am încercat să mă șterg cu mâna, dar (…) aveam noroi în ochi și nu vedeam nimic”, le-a povestit Andrei colegilor.

„Ce faci, mă, ți-a căzut ochiul?”, i-a spus Ștefan Ciuculescu lui Andrei, ironizându-l după ce acesta a terminat proba.

tensiunile Survivor România
Ambele echipe dau tot ce au mai bun pentru a castiga competitia

Andrei a fost susținut de către Războinici

În discuție, au intrat concurenții Războinicilor, în încercarea de a-i lua apărarea lui Andrei. Printre protagoniștii discuției s-au numărat Marius și Albert. Cum era de așteptat, discuția a degenerat, iar Andrei a venit cu amenințări la adresa lui Ștefan, cel dintâi afirmând ”îți dau un pumn în ochi și plecăm amândoi acasă”.

Înainte ca proba respectivă să aibă loc, precum și discuția aprinsă, Sebastian Chițoșcă i-a transmis lui Andrei Dascălu că îl poate bate oricând pe Ștefan. Sebastian i-a răspuns lui Andrei: ”Îl bați pe ăsta dacă vrei să îl lași lat”. În proba de imunitate, Faimoșii au iești victorioși cu un scor de 10 la 9 la ștafetă, echipa albastră pierzând razant.

În urmă cu o săptămână, Andrei Dascălu a reușit să iasă favoritul publicului, detronându-l pe Albert, iar acum, Războinicii fac deja nominalizările. Publicul va fi cel care va decide cine va părăsi competiția din Republica Dominicană.

Urmăriți Impact.ro și pe