Tensiuni la FCSB! Cum l-au taxat jucătorii pe antrenorul Vintilă

Marian Cărăvan 30.06.2020, 17:12

Sunt ape tulburi la FCSB, mai ales după ce vicecampioana a pierdut la Giurgiu, într-un meci în care roș-albaștrii au condus cu 2-0. Se pare că antrenorul Bogdan Vintilă nu se mai poate impune în fața jucătorilor, iar aceștia l-au taxat. Ce au putut face înaintea meciului cu Astra depășește orice închipuire.

Sunt tensiuni mari la FCSB! Cum l-au taxat jucătorii pe antrenorul Bogdan Vintilă

Antrenorul Bogdan Vintilă ar putea trece foarte repede de la „contract pe viață” la „lista neagră” a finanțatorului Gigi Becali. Și ca și cum apostrofările patronului FCSB nu au fost suficiente, la unul dintre antrenamente jucătorii au luat și ei atitudine. Se pare că nemulțumirile fotbaliștilor sunt legate de declarațiile recente ale antrenorului. Vintilă le reproșa elevilor săi, adresându-se cu precădere celor mai experimentați dintre ei, lipsa de personalitate în teren, și că ar fi trebuit să fie decisivi în anumite momente.

Prin urmare, jucătorii l-au taxat pe măsură pe antrenor și au refuzat să efectueze un antrenament înaintea meciului cu Astra, informează Fanatik. Bogdan Vintilă nu a vorbit deloc despre cum își pregătește, ci doar despre jucătorii săi, mai exact de „lipsa de personalitate” a acestora.

„Mă aşteptam ca din primii 11 să rezolv meciul. Jucătorii de pe bancă au adus un plus, dar nu am putut marca. Plătim tribut lipsei de personalitate din faţa porţii. Este greu de recuperat distanţa. Ce titlu? Este în pericol și locul de cupă europeană dacă nu ne trezim”, a declarat Bogdan Vintilă, după înfrângerea de la Giurgiu.

Chiar dacă Ovidiu Popescu a deschis scorul, apoi FCSB s-a desprins la 2-0, în final Astra s-a impus cu 3-2

Gigi Becali e din ce în ce mai nemulțumit de Vintilă

Dacă până deunăzi îi cânta în strună antrenorului, căruia îi asigura cel puțin verbal, contract pe viață, acum Gigi Becali îl pune la zid pe Bogdan Vintilă. Zilele tehnicianului pe banca FCSB par a fi numărate. Mai ales că FCSB s-a îndepărtat nu doar de titlu, ci și de locul al doilea. Ca să nu mai spunem că și locul al treilea ar putea deveni „misiune imposibilă” dacă vicecampioana nu se impune în fața Botoșaniului, în meciul următor, programat pe 4 iulie, de la ora 20.

Totuși, Vintilă rămâne în continuare antrenorul echipei, chiar dacă Gigi Becali a afirmat asta cu o ușoară ezitare.

„La ora asta, da, continui cu Vintilă. Dar nu orice s-ar întâmpla. Jocul îmi place, nu și rezultatele. Am pierdut cinci puncte în ultimele două meciuri. Nu mai spun despre autogolul cu CFR-ul.

O să vorbesc cu Meme Stoica să stea pe bancă. Nu există cineva care să mobilizeze echipa asta. Vintilă nu poate, el n-are autoritate”, a spus Gigi Becali, în direct la Digi Sport.

Gigi Becali l-a criticat pentru modul în care a pregătit jocul cu Astra și l-a taxat pentru o declarație pe care a făcut-o referitoare la obiectivul echipei. Tehnicianul afirmase într-o conferință de presă că obiectivul este participarea în cupele europene.

„A zis și el, săracul… E aerian. Cum să fie cupele europene? Obiectivul la FCSB e campionatul”, a mai spus Gigi Becali.

 

Urmăriți Impact.ro și pe