VIDEO

Tensiuni în Giulești. Fanii naționalei au aruncat torțe pe teren și i-au înjurat pe oficialii Federației Române de Fotbal – VIDEO

Sorin Barbu 11.06.2022, 22:37

Naționala României nu are liniște. După scandalul de la Zenica, au fost probleme și pe stadionul din Giulești, la confruntarea în care echipa lui Edi Iordănescu a înfruntat Finlanda, în Liga Națiunilor. Fanii au aruncat pe teren cu torțe și i-au contestat pe oamenii care conduc Federația Română de Fotbal.

Meciul România – Finlanda, oprit câteva minute din cauza torțelor care au ajuns pe teren

Fanii naționalei sunt foarte furioși. Naționala României nu a reușit să câștige niciunul dintre primele patru meciuri cu selecționerul Edi Iordănescu pe bancă. Primele tensiuni au fost la Zenica, după ce „tricolorii” au pierdut cu 1-0 duelul cu Bosnia-Herțegovina, al doilea meci din Liga Națiunilor. Fanii i-au înjurat pe jucătorii naționalei, iar Denis Alibec și Octavian Popescu au ripostat verbal, dar au fost trimiși la vestiare de Vlad Chiricheș.

Au fost probleme și înaintea partidei din Giulești în care România a înfruntat Finlanda. Fanii i-au cerut demisia lui Edi Iordănescu și i-au înjurat pe conducătorii Federației Române de Fotbal. Disputa a continuat și în timpul duelului, iar momentul în care George Pușcaș a ratat lovitura de la 11 metri a reaprins scânteia războiului. Două torțe au ajuns undeva aproape de mijlocul terenului, iar arbitrul a fost nevoit să oprească partida câteva minute.

În acest timp pe stadion au răsunat din nou proteste la adresa celor care conduc fotbalul românesc, considerați vinovați de eșecurile formației naționale.

Atitudinea fanilor s-a schimbat după ce Nicușor Bancu a reușit să marcheze, din pasa lui George Pușcaș. Fanii au început să încurajeze naționala și au părut să lase deoparte gândurile războinice. Foarte probabil că torțele de pe teren vor fi scump plătite. Ne așteaptă în cel mai bun caz o amendă usturătoare, dar există posibilitatea și ca stadionul să fie suspendat și următorul meci de pe teren propriu să se dispute cu porțile închise.

Urmăriți Impact.ro și pe