Echipa care părăsește competiția după ce cufărul a dezvăluit un vultur roșu. „Drumul vostru în America Express se încheie aici”

Anca Manolica 01.02.2023, 23:54

Dacă este miercuri, este zi de Cursa pentru Ultima Șansă la America Express. În ediția din 1 februarie 2023, alte trei echipei își vor juca o ultimă carte pentru a rămâne în competiție. Dacă echipele formate din Bordea și Cortea și Bie și mama ei, Mikey, și-au asigurat biletul către etapa următoare, fiind imune, restul echipelor vor trăi la intensitate momentul votului. Cine riscă eliminarea.

Vot tensionat la Cursa pentru Ultima Șansă

Update – Vulturul Irinei a dat vestea cea rea pentru echipa care a terminat pe ultima poziție Cursa pentru Ultima Șansă. Culoarea roșie a dus la eliminarea cuplului format de Bruja și Pufeh, care și-au luat la revedere de la celelalte echipe.

„Din păcate, drumul vostru în America Express se încheie aici. Știu că părerile voastre sunt împărțite, că ați vrut să plecați acasă la un moment dat, dar nu ați fi vrut să renunțați la cursă. Ne luăm la revedere de la Bruja și Pufeh.”

Știrea inițială

În ediția de marți, 31 ianuarie, lupta pentru cea de-a doua imunitate a etapei a fost una extrem de strânsă, dar Bie și mama sa, Mikey, au fost cele mai rapide și au ajuns la Irina Fodor primele. Așadar, ele și-au asigurat, alături de Bordea și Cortea, locul în cea de-a patra etapă de la America Express.

Miercuri, 1 februarie, trei dintre echipei vor pleca într-o nouă Cursă pentru Ultima Șansă. Irina a dezvăluit, pe început de ediție, ordinea în care au ajuns la ea perechile de vedete, cele situate pe ultimele două locuri intrând automat în cursă.

Echipele imune de la America Express stage 3
Echipele imune de la America Express stage 3

Ce echipe vor concura

Dacă două echipe se știu sigur, momentul nominalizării celei de-a treia va fi unul foarte tensionat. Vor ieși la iveală din nou alianțele formate între echipe și strategiile acestora.

„Cumva s-au strâns rândurile. Nu mai aveam așa multe echipe de votat”, a declarat Dinu Gavril.

„Normal că e frumos să știi sau să afli că ești parte dintr-o bisericuță mai mare sau mai mică. Te simți cumva protejat”, a mărturisit Joaquin Bonilla.

Dar ce se întâmplă atunci când planurile sunt deturnate de unele voturi neprevăzute?

„Eu nu sunt aici ca să mă răzbun pe cineva cu votul nostru”, a spus Bie

„Noi ne asumăm voturile, le vorbim înainte, le gândim”, a spus și Bordea.

„Votează-ți aproapele ca pe tine însuți!”, a spus cu umor Puya.

Cum se vor descurca în fața noilor provocări, care din cele trei echipe – Bruja și Pufeh, Joachin și Ovidiu sau Andrea Bălan și Andreea Antonescu – va ajunge pe ultimul loc și ce culoare va avea vulturul urmează să aflăm la finalul acestei seri, la America Express.

Cu un singur euro pe zi, fără cazare, transport sau mâncare, vedetele sunt nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se pot schimba de la o oră la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Cursa celor nouă echipe pe Drumul Aurului a pornit din Mexic și va continua prin Guatemala și Columbia. Echipa care va ajunge prima la punctul final de întâlnire va deveni astfel câștigătoarea amuletei în valoare de 30.000 de euro.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...