Temperatura apei Mării Negre în săptămâna 21 – 27 iunie în principalele stațiuni

Daria Petrescu, Narcisa Tomulescu 21.06.2021, 10:24
Temperatura apei Mării Negre în săptămâna 21 – 27 iunie în principalele stațiuni

Încă de la începutul lunii iunie, ploile au pus stăpânire pe România, în toate zonele din țară. Temperaturile au fost scăzute, atât la munte, cât și la malul mării. Chiar dacă meteorologii nu au vești prea bune pentru această săptămmână, precipitațiile vor fi din ce în ce mai rare, așa că, dacă vreți să dați o fugă pe litoralul românesc, iată temperatura apei Mării Negre în săptămâna 21 – 27 iunie în principalele stațiuni.

Temperatura apei Mării Negre în săptămâna 21 – 27 iunie

După aproape o lună de ploi în mai toate zonele din țară, meteorologii vin cu noi vești legate de vremea din România. Din păcate, weekendul prelungit de Rusalii nu a fost unul așa cum ne-am fi dorit. Asta pentru că, deși au existat persoane care au rezervat din timp cazare la malul mării, au fost nevoiți să anuleze totul, din cauza ploilor abundente.

Temperatura apei Mării Negre în săptămâna 21 – 27 iunie în principalele stațiuni

De o baie în Mărea Neagră nici nu a fost vorba, apa fiind destul de rece. Vântul și-a făcut simită prezența, așa că planurile turiștilor au fost date peste cap. Chiar dacă această săptămână începe tot cu ploi, începând de marți, vremea se va îndrepta și va deveni extrem de caldă.

Meteorologii au anunțat în unele zone și peste 35 de grade C. În cazul în care vreți să aflați zilnic cum este temperatura apei Mării Negre, puteți accesa site-ul seatemperature.net.

Aici găsiți cele mai detaliate informații despre temperatura apei în Mamaia în Marea Neagră. Temperaturile se pot modifica în următoarele 10 zile. Iată care este prognoza meteo în Mamaia și celelalte stațiuni,  pentru o săptămână.

Luni, 21 iunie, ca și duminică, temperatura apei mării Negre nu depășește 20 grade Celsius.

„Această apă este rece și revigorantă, dar pentru mulți oameni este deja suficient de confortabilă pentru înot.

În general, această temperatură este considerată normală, dar dacă circulația dvs. este afectată, apa se poate simți încă rece. În orice caz, este importantă și vremea generală. Deci, temperatura aerului va ajunge în același timp 18°C”, potrivit meteorologilor.

Temperatura apei în această săptămână este mai scăzută decât media din această zi din ultimii ani. Valoarea sa a crescut atât în ​​ultimele 20 de zile, cât și în ultima săptămână. Exact acum un an, în această zi, temperatura apei în această locație a fost 21°C. Temperatura apei în Mamaia în iunie este de la 16 la 27 grade.

Ciclonul din Marea Neagră a făcut ravagii în România, pe 19 iunie

Ciclonul din Marea Neagră a făcut  ravagii în România. Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au adus  veşti rele în prognoza meteo pentru sâmbătă, 19 iunie 2021.

Ciclonul care a ajuns pe teritoriul României a produs dezastre în mai multe zone din ţară. În Neamţ, ploile au făcut prăpăd.

Un bărbat de 78 de ani a murit după ce a fost luat de viitură, iar în Buzău, nu mai puţin de 10 oameni au rămas blocaţi pe o insulă formată de viitură. Totul s-a întâmplat pe râul Zăbala.

De asemenea, Clujul a fost afectat de o furtună puternică, care a inundat mai multe gospodării. Oamenii sunt disperați și se roagă ca ploile să se rărească în țara noastră cât mai curând.

 

Urmăriți Impact.ro și pe