Televiziunea care ”fură” nume mari ale presei din România. O vedetă pleacă din Pro TV după 17 ani

Nicu Stan 21.01.2022, 15:48
Televiziunea care ”fură” nume mari ale presei din România. O vedetă pleacă din Pro TV după 17 ani

Există o televiziune care ”fură” nume mari ale presei din România. Astfel, o vedetă pleacă din Pro TV după 17 ani. După Adelin Petrişor şi Daniel Coman, de la TVR, alți doi reporteri Pro TV şi un reporter de la Antena 3 au trecut de testele pentru a lucra la televiziunea care vrea tot ce-i mai bun în materie de angajați.

O nouă televiziune angajează numele mari din presa românească. Ce vedetă pleacă de la PRO TV

Mai mulţi jurnalişti au participat şi au fost admişi la o selecţie organizată de echipa viitorului post de televiziune de ştiri Euronews România. Aproximativ 10-15 jurnalişti au trecut deja de testele din concurs, dintr-un număr de 100 de candidaţi. Printre ei se regăsesc și numele de mai jos.

1. Unul dintre nume este Vitalie Cojocari, unul dintre cei mai vechi reporteri din Pro TV, scrie paginademedia.ro. Vitalie Cojocari a trecut testele Euronews România şi ar urma să se ocupe de o emisiune, dacă alege să se despartă de Pro TV.

Euronews Romania isi face echipa
Euronews Romania isi face echipa

De când lucrează Vitalie Cojocari pentru PRO TV

Vitalie Cojocari lucrează la Pro TV de 17 ani și a început ca reporter la Pro TV Chişinău, în toamna lui 2005. După un an şi două luni, a fost mutat în redacţia de la Bucureşti.

2. De asemenea, jurnalista Ştefana Todică va pleca de la Pro TV către Euronews România.

Cine este Ștefana Todică

Ștefana Todică este specializată pe jurnalism economic. Este reporter Pro TV de peste patru ani. În plus, s-a ocupat de proiectul online ibani, pe site-ul ŞtirileProTV.ro.

Înainte de a lucra la Pro TV, a fost jurnalist la postul de ştiri Digi24 timp de peste cinci ani. Iniţial, a lucrat la staţia Digi24 din Iaşi, doi ani, după care s-a mutat la redacţia din Bucureşti.

3. De la Antene vine la Euronews România Xenia Croitoru

Xenia Croitoru lucrează de peste 10 ani la Antena 3. A venit la postul de ştiri din grupul Intact în 2011 şi s-a ocupat de domeniul politic. Până la Antena 3, ea a lucrat timp de 4 ani în PR şi comunicare.

Euronews România a anunţat şi şefii, în luna septembrie a anului trecut. Printre aceştia se numără şi jurnalistul Cristian Coman, care va fi şeful News Desk-ului şi redactor-şef adjunct. Cristian Coman are peste 29 de ani de experienţă la Pro TV, Realitatea TV, Antena 1 şi TVR.

Ce șefi mari are Euronews România

Bebe Nicola, a fost la Prima TV, Digi 24 şi Gândul și este și el implicat în noul proiect. De asemenea, este și el unul dintre cei trei producători executivi.

De asemenea, Mari Jeanne Ion va fi directorul de programe. Echipa de conducere a televiziunii este formată din 8 oameni, la care se adaugă şi redactorul-şef Andra Miron Diaconescu.

Urmăriți Impact.ro și pe