Telefonul cu cea mai mare baterie din lume. Ține și cinci zile, o să uiți complet de încărcător

Badea Violeta, Ana Ionescu 28.07.2021, 15:06
Telefonul cu cea mai mare baterie din lume. Ține și cinci zile, o să uiți complet de încărcător

Veste bună pentru iubitorii de tehnologie! S-a lansat telefonul cu cea mai mare baterie din lume. Producătorii susțin că autonomia acesteia va fi și de cinci zile. O să uiți complet de încărcător!

Telefonul cu cea mai mare baterie din lume

Știm cu toții cât de important este ca telefonul nostru să aibă o baterie mare. Specialiștii spun că aceasta ar trebui să aibă minimum 4000 mAh pentru a putea fi rezistentă cât mai mult timp. Așadar, performanța unei baterii constă în valoarea mAh. Cu cât aceasta este mai mare, cu atât telefonului va rezista mai mult timp.

Brandurile cunosc importanța unei baterii și au tendința de a lansa smartphone-uri cu baterii uriașe. Unele au capacități de 6.000 mAh, în timp ce altele pot ajunge chiar și la 11.000 mAh. Un producător s-a gândit să ajungă pe primul loc la acest capitol și a lansat modelul Power Armor 13, iar vedeta acestui smartphone este bateria de 13.200 mAh.

Nu vorbim despre cei de la Samsung sau Apple, ci despre un brand mai puțin cunoscut, numit Ulefone. Astfel, chinezii au depășit autonomia unui model BlackView BV9100, ajungând pe locul doi într-un top al celor mai bune baterii de pe piață.

Telefonul cu cea mai mare baterie din lume
Telefonul cu cea mai mare baterie din lume

Ține și cinci zile, o să uiți complet de încărcător

În urmă cu ceva timp, telefonul Energizer P18K Pop, dezvăluit la MWC 2019, ar fi putut să fie cel mai bun la acest capitol, fiincă propunea o baterie de 18.000 mAh. Din păcate, proiectul acesta nu a prins viață, deoarece nu a strâns finanțarea necesară pe Indiegogo.

Ulefone a reușit și, cu siguranță, va revoluționa piața acestor device-uri. Producătorii promit o autonomie de aproximativ cinci zile, iar oamenii aproape că vor uita de existența încărcătoarelor. Pare incredibil, dar durata de viață a bateriei în standby este estimată undeva la 600 de ore, sau 25 de zile.

Telefonul va putea fi încărcat cu ajutorul unui cablu la 33W, sau wireless, la 15W. Datorită faptului că bateria are o capacitate atât de mare, poți folosi telefonul pentru a încărca și alte dispozitive, la viteza de 5W. Pe lângă bateria performantă, telefonul oferă un ecran FHD+ LCD, cu diagonala de 6,81 inci și este dotat cu un rating de protecție IP68/IP69K.

În plus, procesorul este un MediaTek Helio G95 4G, iar alături are și 8 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare. Vrei mai mult spațiu? Ei bine, atunci poți folosi și un card de memorie. Producătorii s-au gând și la pasionații de fotografie. Telefonul deține un sistem cu patru camere foto, una de 48 MP, una ultra-wide de 8 MP și o pereche de senzori de 2 megapixeli. Camera de selfie-uri are senzorul de 16 megapixeli.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...