EXCLUSIV

Tavi Clonda a ieșit din izolare, dar tot în casă stă. Din ce face bani acum soțul Gabrielei Cristea. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 03.11.2021, 14:50

Tavi Clonda nu are în prezent niciun job și se ocupă doar de proiectele online ale familiei, ce rotunjesc veniturile. După o vară cu ceva joburi, dar ce-i drept mult mai săracă decât cele de odinioară, soțul Gabrilei Cristea se vede în imposibilitatea de a mai aduce venituri substanțiale în casă, astfel că tot greul din punct de vedere financiar cade pe prezentatoarea tv.

În plus, cei doi soți locuiesc într-o vilă, iar cheltuielile nu sunt deloc mici. Ei își cresc singuri copiii, fără ajutorul vreunei bone, bazându-se uneori doar pe sprijinul mamei artistului, dar au și o femeie angajată care se mai ocupă din când în când de treburile casei.

Artistul ne mărturisea chiar că în perioada pandemiei a stat fără griji, dat fiind faptul că se aprovizionaseră cu mâncare dinainte de izolare, astfel că nu a fost nevoie să apeleze prea mult la apropiați să le facă cumpărăturile.

Fetițele cuplului, vedete în mediul online

Tavi Clonda a ieșit din izolare după cele 14 zile petrecute la domiciliu, din cauza faptului că a fost depistat pozitiv cu Coronavirus, dar se vede nevoit să-și petreacă timpul tot în casă. Motivul? Artistul nu mai are concerte, întrucât toate s-au anulat din cauza pandemiei și nu mai este angrenat în niciun proiect tv, după cum însuși ne-a mărturisit.

Artistul speră însă ca această problemă să se rezolve curând, mai ales că nu duce lipsă de oferte. ”Am ieșit de sâmbătă din izolare, suntem ok, ne revenim. Momentan nu am nimic, niciun concert, ci doar proiectele online, și anume cele de pe youtube, vlog, influencing, insta, facebook, tik-tok” , a declarat Tavi Clonda pentru impact.ro. Fetițele sale, Victoria și Iris sunt deja vedete în mediul virtual, astfel că și ele aduc venituri în casă prin aparițiile pe care le au.

Tavi Clonda a iesit din izolare, dar tot in casa sta. Din ce face bani acum sotul Gabrielei Cristea. EXCLUSIV
Gabriela Cristea si Tavi Clonda

Joburi puține, onorariu redus

Tavi Clonda mărturisea într-un interviu exclusiv pentru impact.ro, că a trebuit să se reorienteze, în pandemie și că era încântat recent de petrecerile mai micuțe, la care participă, ce-i aduc aminte de anii liceului, când acesta cânta la chitară. Artistul a prestat în această perioadă la mai multe evenimente de acest fel, cum ar fi zile de nașteri, sau un team-building ce a avut loc la Fundata.

”Spectacolele s-au reluat, dar nu cu foc. S-au mai făcut, am și cu band-ul, doar că lumea s-a schimbat puțin. Am avut joburi mai mici, private, cu 20-30 de persoane, unde am fost doar eu și cu chitara, ca în liceu, sau cu o formulă restrânsă, cu pianistul și cu mine. Sunt foarte mișto, ne-am întors puțin la origini, fac un show drăguț și așa.

Chiar mi-au plăcut petrecerile astea mai mici, mai intime, care au farmecul lor. Acum e cam greuț cu instrumentiștii, dar dacă sunt cântări apar și aceștia. Am avut o zi de naștere, un team-building, petreceri private de orice fel. Acum au început din nou să se anuleze cam toate evenimentele”, ne spunea Tavi Clonda.

Final de emisiune

Recent, Gabriela Cristea anunța că emisiunea reality-show, de la Antena Stars, în care era implicată aceasta și soțul său, a ajuns la final.

”Dragilor, am primit multe întrebări legate de emisiunea Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea. Noi am încheiat filmările pentru Antena Stars, dar filmăm în continuare pentru vlog-ul nostru de pe Youtube victorienii.

Chiar azi a urcat Tavi un vlog nou. Vă invit să ne dați subscribe și să activați clopoțelul pentru notificări. În curând un vlog nou cu o altă rețetă”, a fost mesajul Gabrielei Cristea pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe