Tatăl Simonei Halep, primele declarații despre nunta sportivei. Ce s-a aflat acum despre marele eveniment

Ioana Bucur, Ștefan Olteanu 01.09.2021, 21:10
Tatăl Simonei Halep, primele declarații despre nunta sportivei. Ce s-a aflat acum despre marele eveniment

A început numărătoarea inversă în familia sportivei. După ce Ilie Năstase a dezvăluit că a fost invitat la marele eveniment, pe 15 septembrie, tatăl Simonei Halep a oferit primele detalii despre planurile cuplului.

Ce spune tatăl Simonei Halep despre nunta fiicei sale

„De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo”, a dezvăluit Ilie Năstase, pentru un post de televiziune.

Sportiva nu a oferit, până acum, detalii despre nunta cu Toni Iuruc. Cel care a spart gheața a fost chiar tatăl Simonei Halep. Într-un interviu pentru Antena Stars, el a explicat că fericitul cuplu se va căsători civil, într-un cadru restrâns, avându-i alături pe membrii familiei și câțiva prieteni.

„Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. (…) Nu am emoții pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”, a spus Stere Halep.

Viitorul socru a mai spus că se înțelege foarte bine cu Toni Iuruc, „deocamdată” și că este mulțumit că își vede fiica fericită.

„Mă înțeleg foarte bine, deocamdată. După cum se vede, ea e ok, totul îi merge foarte bine”, a mai adăugat tatăl jucătoarei de tenis.

Tatăl Simonei Halep, primele declarații despre nunta sportivei
Simona Halep și Toni Iuruc

Simona Halep este hotărâtă să nu se prezinte la Australian Open, dacă nu se iau măsuri

După ce a fost obligată să stea în izolare, Simona Halep a anunțat că este posibil să nu se mai prezinte la ediția viitoare a Australian Open, dacă nu se vor face schimbări importante cu privire la regulile de carantinare a jucătorilor care participă la competiție.

„În cazul unei noi carantine stricte, cred că nu vor veni mulţi jucători, după părerea mea. Pentru mine va fi dificil să vin dacă ştiu că pot avea ghinion în avion şi pot fi caz contact. Dacă trebuie să intru în carantină, este prea mult”, a avertizat fostul număr 1 mondial într-o conferinţă de presă, potrivit welovetennis.fr.

În contextul pandemiei de Covid-19 și situației infectărilor de la începutul acestui an, autoritățile din Australia au cerut ca toți jucătorii să ajungă în Melbourne până la data de 17 ianuarie și să intre în carantină, timp de 14 zile, cu posibilitatea de a se antrena cinci ore pe zi.

După confirmarea mai multor cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în rândul participanților care au ajuns în țară cu zboruri charter, 72 de jucători şi jucătoare au fost plasaţi într-o carantină strică, fără a avea voie să iasă din camerele de hotel şi să se antreneze.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...