Tatăl Mădălinei Manole, în lacrimi. Ce se întâmplă la 10 ani de la moartea artistei. Mesaj copleșitor

Tatăl Mădălinei Manole, în lacrimi. Ce se întâmplă la 10 ani de la moartea artistei. Mesaj copleșitor

Astăzi se împlinesc 10 ani de când îndrăgita artistă Mădălina Manole s-a sinucis și tot de atâta timp tatăl ei, Ion Manole, nu și-a mai văzut nepotul. Reamintim faptul că solista și-a pus capăt zilelor pe data de 14 iulie 210, la vârsta de 43 de ani, chiar de ziua ei, după ce a băut pesticid.

Mesajul copleșitor al tatălui Mădălinei Manole la 10 de la moartea artistei

Trecerea în neființă a Mădălinei Manole a șocat o țară întreagă și a provocat durere în sufletul cunoscuților. Nimeni nu se aștepta ca artista să-și pună capăt zilelor. Astăzi, Ion Manole își plânge fiica cu dipariția căreia nu s-a obișnuit nici acum. Singura lui alinare este nepoțelul, Petru Jr. (11 ani) pe care aceasta l-a lăsat în urma sa. Însă, Ion Manole susține că nu l-a mai văzut pe cel mic de 10 ani și că ăi este foarte dor de el. Relația lui tatălui Mădălinei Manole cu soțul acesteia, Petru Mircea s-a răcit după decesul artistei.

„L-am mai văzut prin ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine… Poate o veni mâine (n.r. – azi) cu el, în cimitir, la fata mea! Să îl văd şi eu! Are 11 ani. Se face mare şi decide singur… Am avut o întâlnire cu o săptămână în urmă cu Mircea, pentru succesiunea soţiei mele. Am întrebat: <<Unde e copilul de nu a venit şi el, e la Botoşani?>>. A dat din cap că e acasă, nu ştiu ce-i spune. Dar taică-său arată ca un cerşetor. Era îmbrăcat urât, cu ceva ce ar fi făcut curat prin curte, acum zece ani. Mi-a fost milă de el, ca om. Se vede că nu mai e fata mea”, a declarat Ion Manole pentru Click.

Ion Manole și-a pierdut și soția, pe Eugenia, în martie 2017. Mama Mădălinei Manole a murit de cancer pulmonar. „Pe fata mea, Măgduţa, o port de zece ani în suflet. Şi pe soţie”, a mai spus Ion Manole.

madalina manole, deces, 10 ani

Mesajul copleșitor al tatălui Mădălinei Manole la 10 de la moartea artistei

Ștefan Bănică a postat un mesaj în memoria Mădălinei Manole

Artistul a încărcat pe pagina sa de Facebook un videoclip în care cântă alături de Mădălina Manole. Ștefan Bănică a ținut să reamintească faptul că Mădălina a fost o artistă extrem de îndrăgită de public care a ales să plece dintre noi, chiar de ziua ei de naștere acum 10 ani.

„14 iulie e ziua în care s-a născut, dar și ziua în care a ales să plece dintre noi MĂDĂLINA MANOLE, o cântăreață  atât de iubită de public. Au trecut 10 ani. În video-ul de mai jos, Mădălina a fost invitata mea și se întâmpla într-o zi de 26 martie 2010”, a scris Ștefan Bănică pe pagina sa de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI