Tatăl Mădălinei Manole, în lacrimi. Ce se întâmplă la 10 ani de la moartea artistei. Mesaj copleșitor

Diana Radu 14.07.2020, 15:15
Tatăl Mădălinei Manole, în lacrimi. Ce se întâmplă la 10 ani de la moartea artistei. Mesaj copleșitor

Astăzi se împlinesc 10 ani de când îndrăgita artistă Mădălina Manole s-a sinucis și tot de atâta timp tatăl ei, Ion Manole, nu și-a mai văzut nepotul. Reamintim faptul că solista și-a pus capăt zilelor pe data de 14 iulie 210, la vârsta de 43 de ani, chiar de ziua ei, după ce a băut pesticid.

Mesajul copleșitor al tatălui Mădălinei Manole la 10 de la moartea artistei

Trecerea în neființă a Mădălinei Manole a șocat o țară întreagă și a provocat durere în sufletul cunoscuților. Nimeni nu se aștepta ca artista să-și pună capăt zilelor. Astăzi, Ion Manole își plânge fiica cu dipariția căreia nu s-a obișnuit nici acum. Singura lui alinare este nepoțelul, Petru Jr. (11 ani) pe care aceasta l-a lăsat în urma sa. Însă, Ion Manole susține că nu l-a mai văzut pe cel mic de 10 ani și că ăi este foarte dor de el. Relația lui tatălui Mădălinei Manole cu soțul acesteia, Petru Mircea s-a răcit după decesul artistei.

„L-am mai văzut prin ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine… Poate o veni mâine (n.r. – azi) cu el, în cimitir, la fata mea! Să îl văd şi eu! Are 11 ani. Se face mare şi decide singur… Am avut o întâlnire cu o săptămână în urmă cu Mircea, pentru succesiunea soţiei mele. Am întrebat: >. A dat din cap că e acasă, nu ştiu ce-i spune. Dar taică-său arată ca un cerşetor. Era îmbrăcat urât, cu ceva ce ar fi făcut curat prin curte, acum zece ani. Mi-a fost milă de el, ca om. Se vede că nu mai e fata mea”, a declarat Ion Manole pentru Click.

Ion Manole și-a pierdut și soția, pe Eugenia, în martie 2017. Mama Mădălinei Manole a murit de cancer pulmonar. „Pe fata mea, Măgduţa, o port de zece ani în suflet. Şi pe soţie”, a mai spus Ion Manole.

madalina manole, deces, 10 ani
Mesajul copleșitor al tatălui Mădălinei Manole la 10 de la moartea artistei

Ștefan Bănică a postat un mesaj în memoria Mădălinei Manole

Artistul a încărcat pe pagina sa de Facebook un videoclip în care cântă alături de Mădălina Manole. Ștefan Bănică a ținut să reamintească faptul că Mădălina a fost o artistă extrem de îndrăgită de public care a ales să plece dintre noi, chiar de ziua ei de naștere acum 10 ani.

„14 iulie e ziua în care s-a născut, dar și ziua în care a ales să plece dintre noi MĂDĂLINA MANOLE, o cântăreață  atât de iubită de public. Au trecut 10 ani. În video-ul de mai jos, Mădălina a fost invitata mea și se întâmpla într-o zi de 26 martie 2010”, a scris Ștefan Bănică pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe