EXCLUSIV

Tatăl lui Teo îi aduce acuzaţii grave fiicei sale. Imobilizat la pat, bărbatul nu a mai fost vizitat de trei ani de vedetă EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 22.10.2021, 16:14
Tatăl lui Teo îi aduce acuzaţii grave fiicei sale. Imobilizat la pat, bărbatul nu a mai fost vizitat de trei ani de vedetă EXCLUSIV

Relația dintre Teo Trandafir, vedeta postului Kanal D, și tatăl ei, Ion Uță, medic cardiolog, a trecut prin numeroase cutremure, cei doi fiind, în ultimii ani, într-un adevărat război al declarațiilor. Ion Uță ne-a vorbit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre celebra lui fiică, dar și despre problemele de sănătate, din cauza cărora nu mai poate ieși din casă, pentru a-și cumpăra o pâine: ”Sunt un muribund, imobilizat la pat!”.

Tatăl lui Teo Trandafir îi aduce acuzaţii grave fiicei sale celebre

Ion Uță, tatăl lui Teo Trandafir, a muncit o viață, ca medic cardiolog, în Brăila, orașul în care locuiește și acum. El ne-a dezvăluit, pentru impact.ro, că se confruntă cu serioase probleme de sănătate, acum, la vârsta de 80 de ani, și că singurul ajutor vine doar din partea soției. Femeia are grijă să nu îi lipsească nimic: ”Am mai multe probleme de sănătate, dar una mă imobilizează la pat. Cu aprovizionarea mă ajută soția mea, e mai tânără și mai puternică, ea are grijă de un invalid, adică de mine. Tot necazul meu vine de la degradarea articulațiilor, evoluează totul rapid, este o boală ereditară, din familie”.

Ion Uță ne-a mai făcut dezvăluiri și despre relația cu fiica lui, Teo Trandafir, care se rezumă la mici schimburi de amabilități, prin telefon. Celebra prezentatoare tv a dorit să îi ofere ajutorul, dar Ion Uță a refuzat-o, cel mai probabil din mândrie. El nu uită că Teo nu l-a invitat la nunta ei și că l-a certat, adesea, în public: ”Pe Teo Trandafir o las în pace și încerc să n-o deranjez deloc. Ea mă mai sună și îmi spune: ”Cheamă-mă și vin!”. Dar eu îi zic: ”Nu poți face nimic, vezi-ți de treaba ta!”. Eu și Teo ne vedem rar, relația e strânsă, dar la modul ”Eu te las în pace, ca să-ți vezi de viață”. Dacă ea e bine și eu sunt bine. Nu ne-am mai văzut de mult timp, Teo nu mi-a mai bătut la ușă de trei ani. Nu prea o sun, nu am această dorință. Nu e vorba că avem o relație rece, e vorba despre respect, despre lucruri din trecut. Acum sunt un muribund. Stau în casă, sunt al dracului de cumințel. Mai facem haz de necaz, nu vedeți ce vremuri grele trăim?”.

Tatal lui Teo Trandafir ii aduce acuzatii grave fiicei sale celebre
Tatal lui Teo Trandafir ii aduce acuzatii grave fiicei sale celebre

Ion Uță, supărat că n-a fost invitat la nunta fiicei lui: ”Teo s-a dovedit făţarnică. Dacă m-aş fi dus la nuntă, cu siguranţă m-ar fi dat afară”

Teo Trandafir și tatăl ei, medicul cardiolog Ion Uță, nu și-au vorbit deloc, ani la rând. Neînțelegerile au debutat în 2011, când Teo, diagnosticată atunci cu pancreatită, a fost operată de urgență, la Viena, medicii salvându-i viața în ultima clipă. Ion Uță nu și-a vizitat fiica la spital, dar făcea dezvăluiri, despre familie, la emisiunile tv. Supărată, Teo nu și-a invitat tatăl la nunta ei cu Constantin Iosef, iar mai apoi nici Ion Uță nu a invitat-o la cununia lui civilă, cu cea de-a doua soție: „Sunt damnat! Fata mea rămâne tot ce am avut pe lume şi o voi iubi cu sau fără voia ei, sau aprobarea ei. Fata mea s-a dovedit făţarnică. Dacă m-aş fi dus la nuntă, cu siguranţă m-ar fi dat afară. Nu-mi mai e frică. Mai mult mi-e jenă de jena ei. Mai mult de frica ei, decât de a mea. Există două motive pentru care nu m-am dus la nuntă. Nu am fost chemat. Teo s-a supărat că am dat din casă. Am fost acuzat de ea că am trădat secrete de familie. Ea este o fată superbă, deasupra tuturor. Am avut numai cuvinte de laudă pentru ea. Nu am dezvăluit niciun secret așa cum mă acuză ea”, declara Ion Uță, în interviul pentru Kanal D, imediat după nunta cu sute de invitați a lui Teo Trandafir.

Recent, în interviul pentru emisiunea ”În oglindă”, Teo Trandafir a vorbit, printre altele, și despre relația cu tatăl ei, Ion Uță. Ea a explicat de ce nu s-au înțeles niciodată: ”Tata dacă ți-a spus ceva o dată, trebuie să fii auzit deja. A fost greu cu tata pentru că este spontan și extraordinar de ascuțit. Prin comparație cu tata, aș sta puțin și m-aș îndoi. Cu un adversar ca el, eu m-aș descurca strângând bine din mine”, a mărturisit Teo Trandafir.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...