Tatăl lui Amy Winehouse, dezvăluiri cutremurătoare. Bărbatul susține că ar fi fost vizitat de fantoma fiicei sale

Iancu Andreea 16.07.2021, 13:45
Tatăl lui Amy Winehouse, dezvăluiri cutremurătoare. Bărbatul susține că ar fi fost vizitat de fantoma fiicei sale

Mitch, tatăl lui Amy Winehouse, a făcut dezvăluiri cutremurătoare, în cadrul unui interviu recent, în care susține că ar fi fost vizitat de fantoma fiicei sale. Regretata cântăreață s-a stins din viață în mod tragic, în iulie 2011, în urma intoxicației cu alcool, la vârsta de numai 27 de ani. Acum, la mai bine de un deceniu de la pierderea propriului copil, tatăl lui Amy explică modul cum a ajuns să comunice cu spiritul cântăreței.

Tatăl lui Amy Winehouse a fost vizitat de fantoma fiicei sale

La mai bine de 10 ani de când celebra artistă s-a stins din viață, Mitch, părintele cântăreței, face dezvăluiri uluitoare. Tatăl lui Amy Winehouse a dezvăluit că a fost vizitat de fantoma fiicei sale în urmă cu trei ani. Spiritul cântăreței, care a fost intens criticată după ce s-a stins din viață în iulie 2011 din cauza excesului de alcool, ar fi venit să îl viziteze pe părintele său.

Deși a trecut mult timp de la momentul în care fiica sa și-a pierdut viața, Mitch susține că încă îi simte prezența fiicei sale în jurul lui și chiar a povestit recent, pentru Jewish News, un moment cutremurător. Bărbatul a dezvăluit cum a fost vizitat de către ceea ce specialiștii susțin că a fost fantoma lui Amy Winehouse. Bătrânul, în vârstă de 70 de ani, ar fi luat legătura cu spiritul fiicei în timp ce se afla în apartamentul acesteia.

În urmă cu trei ani, stăteam în apartamentul lui Amy și am simțit că ceva vine prin fereastră și ajunge în spatele meu. Parcă cineva mi-a pus o periuță de dinți electrică pe spate. Sentimentul a fost foarte dramatic, dar a fost cu adevărat minunat. M-am uitat la ceas și era ora 5.02 dimineața. Am intrat în panică crezând că aveam o criză sau un atac de cord, dar apoi s-a stins. Am fost să consult o femeie specialist în astfel de fenomene, care mi-a spus: „Amy a venit să te vadă. Era ora 5.02.” I-am explicat sentimentul și mi-a spus: „Asta a fost energia lui Amy.” O simt tot timpul și știu că și Janis. Fiul meu Alex spune că a văzut-o într-o lumină albastră palidă. Cu toții îi simțim prezența, a recunoscut bărbatul.

Tatăl lui Amy Winehouse a fost vizitat de fantoma fiicei sale
Mitch, tatăl lui Amy Winehouse

Momentul în care cei doi părinți au aflat despre decesul fiicei lor

În timpul aceluiași interviu emoționant, tatăl lui Amy Winehouse și-a amintit momentul în care i-a dezvăluit lui Janis, mama artistei, că fiica lor nu mai este. Acesta primise vestea tragediei din partea vărului cântăreței, însă cel mai dificil moment a fost acela în care a anunțat-o pe soția sa că fiica lor nu mai este în viață.

A fost cea mai rea zi din viața mea. Am primit telefonul prin care am aflat că Amy plecase. De fapt, vărul ei, Martin, a sunat. I-am spus: „Nu fi prost, am fost cu ea ieri”. Și el a răspuns: „Nu, sunt absolut serios”. Și apoi a trebuit să-i spun lui Janis. I-am spus: „Janis, nu știu ce să spun, a plecat”. S-a uitat la mine și a crezut că vorbesc despre mama mea, pentru că mama a murit la o lună după Amy – mama mea era grav bolnavă. Janis a spus: „Este mama ta” și i-am răspuns: „Nu, nu. Bebelușul tău, ea a dispărut”. Și Jan a rămas împietrită, a povestit bărbatul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...