Tatăl Loredanei Groza a reușit să șocheze pe toată lumea. Ce a făcut, la 83 de ani. ”Îl știu de mic”

Elena Avramescu 13.08.2020, 16:05
Tatăl Loredanei Groza a reușit să șocheze pe toată lumea. Ce a făcut, la 83 de ani. ”Îl știu de mic”

Scriitorul Vasile Groza, tatăl Loredanei Groza, a făcut un gest total neașteptat. Astfel că la 83 de ani, și-a anunțat candidatura pentru Consiliul Local Onești, pe lista lui Laurențiu Neghină, din partea PMP.

Tatăl Loredanei Groza a reușit să șocheze pe toată lumea

„Pentru că politica din spatele calculatorului, sau de pe Banca din fața blocului nu are niciodată o finalitate și pentru că iubesc Oneștiul, am hotărât să trec la un alt nivel drept pentru care m-am alăturat lui Laurentiu Neghina pentru a pune umărul la dezvoltarea ONEȘTIULUI. Îl știu de mic pe Laurențiu, știu de unde a plecat și unde a ajuns prin muncă cinstită. Este un om realizat atât în plan familial cât și financiar.

Și pentru că pe un om îl caracterizează faptele, îmi dă încrederea că Laurențiu va pune întreaga sa experiență în slujba comunității. M-am alăturat lui Laurențiu Neghină cu încrederea că experiența mea va fi de bun augur în luarea unor decizii corecte în cadrul Consiliului Local Onești. Să fie într-un ceas bun!” , a scris Vasile Groza pe contul său de Facebook.

Tatăl Loredanei Groza a reușit să șocheze pe toată lumea
Tatăl Loredanei Groza a reușit să șocheze pe toată lumea

În urmă cu scurt timp, Vasile Groza a împlinit vârsta de 83 de ani, astfel că fiica sa i-a transmis un mesaj extrem de emoționant.

„La Multi Ani Pentru cel mai minunat tata din Univers! Sunt binecuvantata sa fiu fata ta!! Si toti cei care au avut si au norocul sa te aiba in preajma sunt binecuvantati si te adora!

La cei 83 de ani iti doresc sa fii sanatos, puternic si nemuritor!!! Sa continui sa bucuri oamenii cu povestile scrise de tine! You are The Man of my life! There’s noone like you Tataie!!Happy Birthday Daddy!

Te iubesc si iti multumesc pentru fiecare clipa traita alaturi de tine pe acest pamant!!❤️? ~Lutza Lush Vasile Groza #mydaddy #mylove #mysoul”, a scris Loredana Groza pe social media.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...