Tatăl Andreei Bălan, primele declarații despre noul iubit al artistei: “Am fost acum două zile la ea și …”. Detaliul care a ieșit la iveală

Diana Dumitrache 01.08.2020, 10:58

La câteva săptămâni de la aflarea veştii că Andreea Bălan şi Tiberiu Argint formează un cuplu, tatăl cântăreţei vorbeşte despre subiectul care face mare vâlvă în presa de scandal. Primele declaraţii ale lui Săndel Bălan despre noua relaţie a fiicei sale.

Tatăl Andreei Bălan s-a văzut cu Tiberiu Argint?!

În urmă cu aproape o lună, apăreau primele imagini cu Andreea Bălan şi noul iubit. Deşi cântăreaţa nu a vorbit despre acest subiect, lucrurile sunt clare. Jurata de la “Te cunosc de undeva!” şi Tiberiu Argint formează un cuplu.

De curând, Săndel Bălan a fost întrebat de cei de la CANCAN.RO dacă a reuşit să se întâlnească cu noul “ginere”. Conform acestora, impresarul nu l-a văzut niciodată pe iubitul fiicei sale şi nici nu a deschis subiectul cu Andreea. Deşi locuieşte în Ploieşti, Sandel Balan şi-a vizitat mereu nepoţelele, Ella şi Clara.

“Nu am avut ocazia să-l cunosc pe Tiberiu Argint, motiv pentru care nu pot să îmi dau cu părerea despre această relație. Am fost acum două zile la Andreea. Mi-am văzut nepoatele și nu am discutat despre acest subiect” a spus impresarul.

Andreea Bălan a anunţat în iarnă că va divorţa de soţul său, George Burcea. Aceasta a povestit că şi-a pierdut familia într-un timp scurt şi că nu a mai putut salva căsnicia cu actorul.

Tatăl Andreei Bălan, primele declarații despre noul iubit al artistei “Am fost acum două zile la ea și …”. Detaliul care a ieșit la iveală
Tatăl Andreei Bălan, primele declarații despre noul iubit al artistei “Am fost acum două zile la ea și …”. Detaliul care a ieșit la iveală

Tatăl Andreei Bălan, “motorul” trupei Andre

Sandel Bălan a renunţat la meseria de inginer pentru a fi impresarul trupei fenomen. Nici acum nu o duce rău din punct de vedere profesional. Acesta îndrumă zeci de copii în cariera muzicală.

“Am făcut armata şi aceeaşi facultate cu tatăl Andreei Antonescu, Gigi Antonescu. Eu o duceam pe Andreea mea la emisiunile pentru copii, iar el mergea cu Andreea lui la aceleaşi emisiuni. Aşa că am discutat să facem o trupă, ne-am dus cu ele la Cat Music, la Dan Popi, care le-a botezat «Andre». Eu am făcut piesele, Andreea Antonescu a mai compus din versuri, iar Andreea mea stătea pe lângă mine şi mă mai ajuta. Am şi acum toate fişele pieselor de la Uniunea Compozitorilor, căci eu am făcut mai toate hiturile Andre. De-a lungul anilor nu am mai încredinţat piesele nimănui să le cânte, căci m-am gândit că nu ar fi repezentat la fel de bine stilul Andre. Eu lucrez cu mulţi copii de la Next Star, X Factor sau Vocea României”, spunea impresarul în urmă cu un an.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...