Tatăl Andreei Bălan, despre ce s-a întâmplat cu banii din trupa Andre. Cine minte, de fapt: „Şi-a murdărit familia”

Iancu Andreea 13.04.2021, 19:02

Războiul dintre tatăl Andreei Bălan și artistă nu a ajuns la final nici măcar la ani buni de la succesul înregistrat de Andre în anii 2000. Recent, cântăreața a vorbit despre suferințele din copilăria sa, fiind invitată în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, unde a reamintit de scandalurile care au măcinat familia sa. Ca un drept la replică după acuzațiile fiicei sale, tatăl Andreei face dezvăluiri inedite despre banii încasați pe vremea trupei Andre.

Tatăl Andreei, detalii incredibile despre banii din trupa Andre

Andreea Bălan s-a vindecat cu greu de problemele suferite în copilărie, pe când reușea să strângă mii de oameni în fața scenei pentru a fredona versurile trupei Andre. Alături de Andreea Antonescu, colega sa de la acea vreme, Andre a cunoscut un succes fulminant. În ciuda notorietății lor însă, cele două tinere nu s-ar fi ales cu mare lucru. Ani la rândul Andreea Bălan a susținut că tatăl său, Săndel Bălan este responsabil pentru lipsa banilor strânși din concerte și alte apariții. Recent însă tatăl Andreei Bălan a decis să vorbească despre partea sa de adevăr și a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, cu banii câștigați de cele două artiste.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, în vremea Andre
Andreea Antonescu și Andreea Bălan, în vremea Andre

În cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Andreea Bălan a vorbit despre un moment de cotitură din adolescența sa, când la 18 ani a decis să plece de acasă. Mai mult, actuala jurată de la Te cunosc de undeva a mărturisit că vinovat pentru lipsa banilor pe care trupa Andre i-a produs este chiar tatăl ei. În ciuda succesului celor două Andree, după 1 milion de discuri vândute, Andreea Bălan nu avea bani. Astfel, artista a decis să plece la București, unde s-a mutat într-o garsonieră și a început să își reclădească treptat cariera de altădată.

La 18 ani am fugit de acasă! Tata îmi cheltuise toţi banii. Când l-am întrebat, nu ştia nici el pe ce. Eu la 18 ani m-am trezit ca nu am nimic, după 1 milion de discuri vândute. Am fugit la Bucureşti, am stat într-o garsonieră şi mi-am luat un Peugeot în rate. L-am iertat abia când am devenit şi eu părinte, i-a povestit Andreea lui Măruță.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu câștigurile trupei Andre

În apărarea sa, Săndel Bălan a explicat care a fost situația în realitate în cadrul trupei. Bărbatul susține că o mare parte din bani au fost pierduți chiar de fiica sa. În plus, succesul celor două Andree nu s-a întins pe o perioadă atât de mare, iar bani strânși au fost folosiți pentru a-i reinvesti ulterior în trupă. De asemenea, tatăl Andreei Bălan recunoaște că o parte dintre bani au mers către achiziționarea unui apartament și a două mașini, dar și în clipurile și vacanțele Andreei. Pe de altă parte, Săndel Bălan a fost extrem de deranjat de afirmațiile fiicei sale, pe care le consideră înjositoare pentru familia sa.

N-am ce să comentez, iar a început să bată apa-n piuţă cu banii. Ea vorbeşte frumos de greşelile ei, dar nu şi despre ale altora. A pierdut mulţi bani şi m-a acuzat că am plecat cu banii. Ele au fost pe val 2 ani, atât au mers în concerte, al 3-lea an s-a spart, a colaborat 6 luni cu Alina Sorescu, n-a mers, s-a întors Antoneasca. Luau 1.000 de dolari, am socotit şi ăştia se împărţeau la doi. 100.000 de dolari am câştigat, adică vreo 70.000 de euro. Bani care au fost investiţi înapoi. Am cumpărat un apartament, două maşini, clipuri făcute, filmări, ăia au fost banii, am mers în concediu, deşi ea a spus că n-a mers nicăieri. Nu înţeleg de ce şi-a murdărit familia cu declaraţiile ei, a declarat tatăl Andreei Bălan pentru click.ro.

Trupa Andre s-a reunit în anul 2019, după ce cele două artiste s-au separat în 2001
Trupa Andre s-a reunit în anul 2019, după ce cele două artiste s-au separat în 2001

Motivul pentru care trupa Andre s-a destrămat

Și în jurul separării celor două cântărețe au exista o mulțime de controverse. Destrămarea Andre ar fi survenit din cauza Andreei Antonescu, despre care Săndel Bălan susține că ar fi intrat într-un alt anturaj. De asemenea, tatăl Andreei Bălan consideră că fiica sa nu a povestit cu adevărat toate evenimentele care au stat la baza scindării din trupa Andre.

N-a spus că Antoneasca s-a tăvălit cu Iustin din Mizil şi de aia trupa s-a scindat, că a semnat contract cu altă casă, că a pozat în Playboy. Toate mizeriile astea nu le-a povestit, i-a făcut imagine frumoasă. Niciodată nu m-am certat cu domnul Antonescu, nu m-a jignit, a fost un exemplu de corectitudine. A spus că noi le întărâtam pe ele, când ele se certau la toate evenimentele şi Antoneasca o jignea că n-are voce şi e dansatoare. De asta s-a rupt trupa, a explicat Săndel Bălan pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...