Tariful Clejanilor a crescut după scandalul cu Fulgy. Câţi bani cer pentru a cânta la o nuntă

Nicu Stan 11.06.2021, 16:58

Tariful Clejanilor a crescut după scandalul cu Fulgy. Câţi bani cer pentru a cânta la o nuntă, vedeți în articolul de mai jos.

Taraful de la Clejani profită de pe urma scandalurilor pe care le face Fulgy. Tariful le-a crescut simțitor

Tariful Clejanilor a crescut după scandalul cu Fulgy, dar și după perioada grea a pandemiei în care aceștia nu au mai avut concerte. Astfel, vrând să recupereze din pierderile cauzate de pandemiei, dar și datorită faptului că aceștia sunt mai mereu prezenți la televizor din cauza scandalurilor în care i-a târât Fulgy, taraful de la Clejani ar avea acum pretenți financiare mai mari.

Conform site-ului artistipentrununta.ro, Ioniță și Viorica încasează 5000-5500 de euro la o nuntă. La tarife a contat și escapadele lui Fulgy din ultimele săptămâni.

Fulgy si-a tarat parintii in multe scandaluri
Fulgy si-a tarat parintii in multe scandaluri

Soții de la Clejani, prezenți la televizor să îl scuze pe Fulgy

Soții de la Clejani au încercat prin aparițiile televizate, din ultima vreme, să explice comportamentul fiului lor, găsindu-i acestuia tot felul de scuze.

Aceștia au fost prezenți în toate emisiunile cu raiting mare, de la Măruță, la XNS al lui Capatos, mai des decât în toată pandemia. Viorica și Ioniță au încercat, din nou, să îl apere pe Fulgy în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, de pe Pro TV. Aici aveau să recunoască, însă, că situația chiar a scăpat de sub control.

Strategia lui Fulgy s-a dus pe apa sâmbetei

”E foarte delicată situația. El a avut strategia lui, dar strategia merge până la un punct. Sunt niște lucruri pe care nu le faci, nu suntem în America și tu nu ești Snopp Doog. Cum dracului să controlăm noi că părinți situația când cele mai importante la momentul ăsta sunt like-urile, vizualizările, toate tâmpeniile astea! Fulgy este foarte sensibil.

S-au întâmplat lucrurile astea pentru că nu a știut să-și gestioneze emoțiile. Nici Fulgy și nici Marga nu sunt pregătiți pentru western-ul sălbatic din București.

Ioniță de la Clejani și-a cerut scuze public

Acești copii au greșit, dar noi ne ocupăm de ei și de lege. Îmi cer scuze dacă Fulgy în live-urile lui a pronunțat câteva nume, nu vreau să vă supărați pe el. Haideți să ne ocupăm de el”, a declarat Ioniță de la Clejani, la Pro TV.

Viorica de la Clejani, criză de nervi în direct

Pe de altă parte, Viorica de la Clejani a făcut o criză de nervi la televizor în încercarea de a-l apăra pe Flugy.

”Fulgy a răspuns jagardelelor și mediocrilor. Să le fie țărâna ușoară! E o dușmănie virală acum, se ceartă care e mai frumoasă, mai deșteaptă! O să cunoască o fată să-l potolească, cum l-am potolit și eu pe Ioniță. Ioniță era prea moleșit, era după fusta lui mă-sa.

Viroica de la Clejani vrea să îl îndrepte pe Fulgy

L-am scuturat nițel și uite ce om e. Eu nu am nici o vină ca părinte, i-am dus la școli, la meditații. Mi-am oprit cariera ca să-i alăptez! După 18 ani, Fulgy nu mai e copilul meu!

Primesc mesaje de condoleanțe că îmi pare rău s-a dus! La un an și patru luni, Fulgy a fost opărit cu ceai fierbinte! Vreau să-l îndrept, să-l aduc pe calea cea bună, să se însoare, să facă copii. Nu am cum să mă mai apropii eu de Fulgy acum, pentru că s-a făcut mare, are alte persoane lângă el”, a spus Viorica de la Clejani.

Urmăriți Impact.ro și pe