Tarifele pe care Vodafone le ieftinește în țara noastră. Mulți români se vor bucura

Andra Daoud 20.05.2022, 09:08
Tarifele pe care Vodafone le ieftinește în țara noastră. Mulți români se vor bucura

Vodafone are vești bune pentru clienții săi. Rețeaua de telefonie mobilă a ieftinit considerabil unele tarife pentru serviciile sale. Noul plan tarifar a intrat în vigoare joi, 19 mai. Către ce țară scade tariful apelurilor și de ce alte oferte se mai pot bucura clienții Vodafone. Rețeaua a mai luat o serie de decizii care se vor aplica începând din luna iunie.

Vodafone a ieftinit unele tarife în țara noastră

Vodafone România a redus tarifele pentru apelurile internaționale și pentru serviciile de roaming către Republica Moldova. Clienții care au cartele prepaid și au activat un plan tarifar începând cu Oferta 6 vor avea minute internaționale pentru apeluri către Republica Moldova incluse în cele 2.000 de minute naționale disponibile la ofertă. Atunci când vor fi depășite cele 2.000 de minute, clienții vor fi taxați cu un tarif redus pe minut, respectiv 0,19 euro.

În ceea ce-i privește pe clienții care au abonamente RED și RED Infinity, minutele internațional (fix și mobil) pentru apeluri către Republica Moldova vor fi incluse în minutele internaționale către SEE. De asemenea, tariful pentru depășirea minutelor incluse va fi cel standard pentru SEE.

Tarifele pe care Vodafone le ieftineste in tara noastra. Multi romani se vor bucura
Tariful apelurilor catre Republica Moldova a fost modificat

Noi oferte începând din luna iunie

Cei care au cartele prepaid beneficiază de 100 de minute pentru apeluri vocale și 1GB date în Republica Moldova, începând cu Oferta 15. Începând din luna iunie, clienții Vodafone vor avea la dispoziție două noi extraopțiuni: 20 de minute pentru apeluri de voce și 2GB de date pentru 4 euro, respectiv 100 de minute pentru apeluri și 8GB de date pentru 10 euro.

Tot din luna iunie, abonații Vodafone vor beneficia de 100 de minute pentru apeluri de voce și 1GB de date dacă au un abonament RED Infinity 22. De asemenea, abonații vor putea alege dintre două extraopțiuni: una în valoare de 4,5 euro pentru care vor primi 20 de minute pentru apeluri de voce și 2GB de date și una în valoare de 12 euro pentru care vor primi 100 de minute și 8GB de date.

Vodafone România are peste 11 milioane de clienți în România, potrivit datelor pe care compania le-a furnizat la 31 martie 2022, odată cu încheierea anului fiscal. De asemenea, rețeaua de telefonie a raportat venituri din servicii în valoare totală de 764 milioane de euro în ultimul an.

În ultimul an financiar am continuat să ne concentrăm pe asigurarea unei conectivități fiabile atât pentru zonele rurale, cât și pentru cele urbane, pe sprijinirea companiilor care ne sunt clienți, în special a companiilor mici și mijlocii, în drumul acestora către creșterea gradului de digitalizare pentru a beneficia de oportunitățile unei lumi digitale, oferindu-le soluții dedicate şi expertiza noastră.

Am continuat să colaborăm cu autoritățile publice pentru a accelera transformarea digitală a României, dar şi să fim un partener de încredere pentru clienții noștri și pentru societate în general, navigând, în același timp, printre provocările și incertitudinile pe care le-au adus cel de-al doilea an de criză pandemică, precum și impactul creșterii semnificative a costurilor asupra business-ului nostru.”, a declarat Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Romania.

Urmăriți Impact.ro și pe