Țara care ți se potrivește, în funcție de zodie. 12 țări pentru 12 zodii diferite

Emanuela Pană 24.01.2021, 10:11

Chiar dacă tendințele unui „Exod“ al românilor către un fel de El Dorado (în română Auritul) – un ținut imaginar din America – încă se mai păstrează, nu toți turiștii își aleg destinația în funcție de zodie. Află în continuare ce țară ți se potrivește și unde ar fi mai bine să trăiești, potrivit astrelor.

Țara care ți se potrivește, în funcție de zodie

Se crede că așezarea planetelor în momentul nașterii unui nativ are puterea de a determina și locurile în care acesta poate funcționa pe deplin și în care își poate trăi viața armonios, în acord cu propriile dorințe și aspirații.

Din păcate, însă, de cele mai multe ori primează condițiile financiare, astfel că nativii se pot treze în cele mai industrializate locaţii, chiar dacă visează în continuare la destinații exotice, spre exemplu. Iată ce țară ți se potrivește, în funcție de zodie:

Berbec – Statele Unite

Nativul zodiei Berbec s-ar simți ca acasă în SUA. Independent, energic, pasionat, determinat și cu un simț al umorului extrem de dezvoltat, acest semn zodiacal s-a născut să trăiască în State.

Taur – Noua Zeelandă

Cei născuți sub semnul Taurului sunt puternici, perseverenți și răbdători și adoră să petreacă timp singuri, chiar dacă au această calitate de a fi prieteni foarte buni. Tocmai de aceea, Taurii ar fi fericiți să trăiască într-una dintre cele mai frumoase tări ale lumii: Noua Zeelandă.

Gemeni – Spania

Deși nativii zodiei Gemeni sunt independenți și iubesc libertatea, ei sunt deopotrivă sociabili și își fac prieteni noi foarte ușor. Le place să călătorească, să viziteze, să admire și să exploreze diferite locuri. De aceea, Spania este o ţară potrivită pentru spiritul lor cald şi generos.

Rac – Irlanda 

Aventuroși și comozi, Racii sunt făcuți pentru a trăi în Irlanda. Acești nativi se simt cel mai bine în momentul în care sunt înconjurați de familie și de cei dragi, în locuri tradiționale.

Leu – Brazilia

Infatuați, curajoși, șarmanți și veșnic plini de energie, Leii s-ar simți foarte bine dacă ar locui în Brazilia. Nici o vacanță aici nu ar fi mai puțin bine venită.

Fecioară – Suedia

Calme și candide, dar conduse de dorința de îmbunătățire și perfecționare, Fecioarele s-ar simți excelent într-o țară precum Suedia.

Citește și: Horoscop 2021 pentru toate zodiile. Care nativi se vor îmbogăți peste noapte

12 țări pentru 12 zodii distincte

Când vine vorba să-și găsească țara în care să trăiască „mai bine“, orice nativ își făurește un vis, în funcție de structura sa psihică și de personalitate. Dacă și tu ești în căutarea ei, ar fi bine să te interesezi de țara potrivită, în funcție de zodie. Află, în continuare, ce destinație i s-ar potrivi unei Balanțe.

Statele în care zodiile s-ar simţi ca-n sânul lui Avraam
Statele în care zodiile s-ar simţi ca-n sânul lui Avraam

Balanță – Franța

Nativii zodiei Balanță sunt plini de șarm și de eleganță, fapt pentru care ar trăi foarte frumos în Franța. Ei au un simț al dreptății și egalității, potrivindu-se perfect cu cea mai vizitată țară din lume.

Scorpion – Polonia

Pasionali, intenși și cu o voință de fier, nativii zodiei Scorpion ar duce un trai plăcut în Plolonia. De asemenea, ei sunt secretoși și plin de mister, lucru care îi face potriviți pentru a doua țară ca mărime din Europa.

Săgetător – India

Săgetătorii sunt optimiști și generoși, au o personalitate puternică și detestă sentimentul de plictiseală. Tocmai de aceea, ei au întotdeauna nevoie de un loc care să le întrunească toate cerințele, să le satisfacă nevoia de cunoaștere și curiozitatea. India este țara care le poate oferi ceea ce își doresc.

Capricorn – Japonia

Nativii zodiei Capricorn ar trăi așa cum visează în Japonia. Determinaţi, răbdători, şi întotdeuna dornici să înveţe și să se perfecționeze, aceștia s-ar simți minunat în Țara Soarelui Răsare.

Vărsător – Africa de Sud

Vărsătorii sunt inteligenți și au o minte ascuțită, dar și una poetică. Ei apreciază independeța, cu toate că adoră să fie înconjurați de oameni. Persoanele născute sub acest semn zodiacal s-ar simți ca acasă în Africa de Sud.

Pești – Mexic

Nu este un secret că nativii zodiei Pești sunt extrem de creativi, de energici și de pasionați. Vibrațiile pe care ei le transmit în orice aspect al vieții lor îi transformă în locuitori ideali pentru Mexic.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...