Tania Budi, dezvăluiri despre noul iubit. ”Are jumătate din vârsta mea”

Redacția IMPACT 13.02.2020, 18:16
Tania Budi, dezvăluiri despre noul iubit. ”Are jumătate din vârsta mea”

Tania Budi a avut o apariție neașteptată, în cadrul unei emisiuni TV, după o absență destul de îndelungată din lumina reflectoarelor. Vedeta s-a afișat cu zâmbetul pe buze, câtă vreme a avut rolul de invitată, oferind detalii neștiute despre iubitul ei.

Tania Budi, dezvăluiri despre noul iubit. ”Are jumătate din vârsta mea”

Vedeta și-a sărbătorit de curând ziua de naștere, pe data de 6 februarie, când a împlinit 52 de ani. Reușește ca la această vârstă să arate foarte bine, iar de curând a afișat o mină foarte optimistă. Mai mult, Tania Budi a radiat de fericire când a oferit detalii despre iubitul ei. Aceasta a onorat invitația și a fost prezentă pe canapeaua lui Cătălin Măruță, în emisiunea acestuia de pe Pro TV.

Tania Budi a povestit în emisiunea lui Cătălin Măruță că este îndrăgostită lulea de iubitul ei, despre care a mărturisit că are jumătate din vârsta ei. Mai mult, aceasta nu s-a jenat deloc să vorbească deschis despre bărbatul care o face foarte fericită, zi de zi. În trecut, vedeta a avut o relație și cu designerul Cătălin Botezatu, atent analizată de la momentul respectiv și pusă constant sub lupă de către public și media de la noi.

Tania Budi, dezvăluiri despre noul iubit. ”Are jumătate din vârsta mea”
Tania Budi a oferit detalii neștiute despre iubitul ei, în emisiunea lui Cătălin Măruță

Totuși, dacă înainte nu obișnuia să fie atât de deschisă despre relațiile avute, în prezent lucrurile s-au schimbat cu mult pentru Tania Budi. Aceasta a vorbit liber despre cel datorită căruia a început să aibă un stil de viață și obiceiuri cu mult mai sănătoase. Se pare că cei doi și-au început relația cu câțiva ani în urmă și i-a unit și pasiunea pentru sport.

„Suntem împreună de peste doi ani. Datorită lui m-am apucat de sport. Niște prieteni comuni ne-au făcut cunoștință de Revelion. A doua oară ne-am văzut la scurt timp după, pentru că amândoi ne doream să ne revedem. Și de atunci am rămas împreună. Este, din toate punctele de vedere, jumătatea mea. Are exact jumătate din vârsta mea”, a povestit manechinul Tania Budi, în emisiunea de pe PRO TV.

Tania Budi reușește să își mențină un fizic demn de invidiat, dar nu îi place să vorbească despre trecerea anilor, fie vârsta pe care o are. În prezent, la cei 52 de ani, aceasta arată în continuare precum o puștoaică și nimeni nu ar putea să îi ghicescă vârsta din buletin.

„A trecut nişte timp pe lângă mine. De la o vreme încoace, având o perioadă atât de bună, încerc să recuperez. Copilăresc un pic. Să nu mai amintim câţi ani am! Prea s-a comentat în legătură cu asta. N-am nicio treabă cu vârsta biologică. Eu sunt anul doi la facultate”, a mai povestit Tania Budi.

Urmăriți Impact.ro și pe