Tânără de 18 ani, mamă a doi copii, ucisă cu sânge rece. Incredibil cum a ademenit-o criminalul într-o cabană părăsită

Redacția IMPACT 07.06.2020, 21:01

O tânără de 18 ani din Maramureș a fost ucisă cu sânge rece într-o cabană, la munte, sâmbătă după-amiază. Cele mai recente informații indică faptul că ucigașul este chiar partenerul ei de viață. Cum s-a ajuns la aceată tragedie?

Tânără din Maramureș, ucisă cu bestialitate

Bianca Țicală, o tânăra de 18 ani din Vișeul de Sus (Maramureș) a fost ucisă cu bestialitate chiar de propriul ei soț. Scenele de groază s-au petrecut la o cabană din județ, acolo unde Bianca a fost ademenită de către partenerul ei de viață, care este și tatăl celor doi copii pe care îi avea. Cel care îi era odinioară iubit a atras-o pe tânără la cabană promițându-i acesteia brânză pentru copiii ei.

„În această după-amiază, la ora 17.06, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că într-o cabană părăsită, situată într-o zonă izolată a localității Vișeu de Sus, a fost găsită o persoană decedată”, anunță baiamare24.ro

În urmă cu mai mulți ani, Bianca s-a despărțit de Claudiu (24 de ani), tatăl copiilor cu care era împreună încă de la 13 ani, din cauza faptului că acesta era extrem de violent cu ea. Din acest motiv, ipoteza oamenilor legii este că femeia a fost bătută cu bestialitate până când a rămas fără suflare. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a vedea circumstanțele exacte.

Bărbatul a recurs la un gest extrem în cabana în care a chemat-o pe Bianca, pentru a discuta despre anularea ordinului de protecție pe care tânăra îl obținuse împotriva lui. În urmă cu câteva zile, Bianca și Claudiu au mers împreună la tribunal, acolo unde tânărul a promis în fața judecătorilor că nu va mai recurge la acte de violență.

Ulterior, bărbatul în vârstă de 24 de ani a încercat să se sinucidă prin spânzurare. Criminalul a fost găsit și dus la spital, iar apoi a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației.

Sursa foto: Facebook/ Bianca Țicală

Urmăriți Impact.ro și pe