Talentul nebănuit al fiicei Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică! Ce mare pasiune are Violeta, la 13 ani

Elena Avramescu / 03.09.2020, 12:41
Talentul nebănuit al fiicei Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică! Ce mare pasiune are Violeta, la 13 ani

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. este deja o adevărată domnișoară, iar mama ei a dezvăluit recent ce taent are. Părinții, chiar dacă sunt divorțați, i-au oferit Violetei o educație aleasă și au avut grijă să nu-i lipsească absolut nimic.

Talentul nebănuit al fiicei Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică

În decursul zilei de ieri, Andreea Marin a făcut o postare pe contul ei de Instagram, fiind o filmare din intimitatea casei pe un fundal sonor superb, provenind chiar de la fiica sa, care cânta cu patos la pian. Astfel că Andreea Marin a dezvăluit talentul fiicei sale, care are toate șansele să ajungă o mare pianisă.

Fanii acesteia au fost impresionați de talentul Violetei și i-au lăsat comentarii apreciative:

“Talentata Violeta la pian ❤️ Viitoare artista international”, “Foarte frumos! Un copil la fel de talentat ca si sculptorul?”, “Foarte frumos Andreea. Opera de Arta si talentul fetitei tale iti umplu inima de bucurie. Meriti sa fii fericita. Va imbratisez cu mult drag fiinte minunate ??????”.

Talentul nebănuit al fiicei Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică!
Talentul nebănuit al fiicei Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică!

Ce mare pasiune are Violeta, la 13 ani

“Seara dedicata ei, minunatei siluete sculptata in marmura neagra belgiana, sosita la noi acasă de departe…

Sculptorul Marian Sava își are rădăcinile la Galați, dar a absolvit cursurile Academiei Regale de Arte Frumoase din Bruxelles, acolo trăiește și a cunoscut succesul, desăvârșirea ca artist. Lucrările sale, multipremiate la nivel internațional, sunt “vibrații in 3D” și au cucerit lumea artei, fiind expuse în locuri de prestigiu precum Parlamentul European, Muzeul Louvre din Paris, Palatul vienez Schonbrunn sau în colectii private de pe diverse continente.

Mulțumesc artistului și oamenilor dragi care au înțeles ca iubim frumosul și un dar ca acesta își are locul în inima noastră! Iar Violetei mele, ii mulțumesc pentru mângâierea degetelor ei, alintand clapele de pian…”  a scris Andreea Marin în descrierea clipului video postat pe Instragram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI