Talentul ascuns al lui Bobiță din Las Fierbinți. Imagini din culise cu actorul de la PRO TV. Video

bogdan 26.09.2019, 12:09
Talentul ascuns al lui Bobiță din Las Fierbinți. Imagini din culise cu actorul de la PRO TV. Video

Bobiță din Las Fierbinți și-a uimit fanii cu ipostaza inedită în care a fost surprins! Ca un artist adevărat, Mihai Bobonete, cel care îi dă viață celebrului personaj de la PRO TV, le-a arătat internauților o altă latură de-a sa. Imaginile surprinse în momentul în care acesta se afla în pregătiri pentru filmările celebrei comedii tv i-a luat pe toți prin surprindere.

Talentul ascuns al lui Bobiță din Las Fierbinți

Mihai Bobonete sau Bobiță din Las Fierbinți, așa cum îl strigă fanii, le-a dezvăluit admiratorilor lui o altă pasiune de-a sa. Toți îl știu prin prisma serialului de comedie de la PRO TV, care se află pe post de ani buni și care a ajuns acum la sezonul 16, de pe scena Sălii Palatului, unde a avut spectacole de stand up comedy, însă pe lângă actorie, acesta mai are un alt hobby. Muzica.

Actorul a fost surprins cântând, chiar în culise, în camera de machiaj, în timpul pregătirilor pentru filmările serialului de la PRO TV. Imaginile au ajuns și pe internet cu o descriere specială. Actorul încerca să le ofere membrilor din echipă o atmosferă cât mai plăcută, după cum recunoaște chiar el.

„La noi la Hair Department sau cum s-ar zice in zona de păr cu doamnele Gabi si Vio facem atmosfera pt Asistentul meu de suflet, Robero! 🙂
Dimineata la filmare!”, a scris  Mihai Bobonete pe instagram.

 

Cum au reacționat fanii, când l-au auzit cântând pe Bobiță din Las Fierbinți

Imaginile cu Bobiță din Las Fierbinți cântând au atras, așa cum era de așteptat, numeroase reacții din partea fanilor. Cert este că momentul artistic oferit de Mihai Bobonete a fost pe placul internauților.

Mihai Bobonete îi dă viață lui Bobiță din Las Fierbinți. Pe lângă actorie, acesta mai are o mare pasiune
Mihai Bobonete îi dă viață lui Bobiță din Las Fierbinți

„O ai pe voce Bobiță, poți cânta în deschiderea lui Bobonete la Sala Palatului.”, i-a scris cineva.

„Ești zuuu!”

„A fost super tare episodul de aseară.”

„Lasă un link și tu cu melodia asta, e super amuzantă”

„Nu mai pot de râs!”, așa sună o parte din mesajele fanilor lăsate pentru Mihai Bobonete, care poate fi urmărit marțea și joi în sezonul 16 Las Fierbinți de la PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe