Tabieturile ciudate ale regelui Charles fac înconjurul lumii. De ce obișnuia să meargă în călătorii cu propriul său pat

Ioana Bucur 01.10.2022, 12:17
Tabieturile ciudate ale regelui Charles fac înconjurul lumii. De ce obișnuia să meargă în călătorii cu propriul său pat

A crescut în ochii publicului, știind că destinul său este să fie, după moartea mamei sale, suveranul Marii Britanii. Acum, tabieturile ciudate ale regelui Charles fac înconjurul lumii. Noul monarh a trăit înconjurat de lux, toate dorințele sale au fost îndeplinite, obiceiuri ce nu ar fi fost tocmai pe placul Elisabetei a II-a. De ce obișnuia să meargă în călătorii cu propriul pat.

Au fost dezvăluite tabieturile ciudate ale regelui Charles al III-lea

S-a născut Prințul Charles, având o viață la care cea mai mare a oamenilor din întreaga lume doar visează. A fost crescut, educat, pregătit pentru a deveni, într-o bună zi, regele Marii Britanii.

Acum, după moartea Reginei Elisabeta a II-a, coroana a ajuns la el, eveniment ce nu a făcut decât să crească atenția pe care publicul o îndreaptă asupra sa. În paginile cărții „The Palace Papers: Inside the House of Windsor” sunt descrise tabieturile ciudate ale regelui Charles al III-lea.

Se pare că suveranul ține foarte mult la luxul și condițiile cu care s-a obișnuit și nu renunță la ele nici măcar în momentele în care călătorește. Potrivit cărții, din camionul care îl însoțește în deplasări, nu lipsesc patul său personal, capacul vasului de toaletă și hârtia igienică preferată, marca Kleenex Velvet.

Se pare că aceste obiceiuri bizare nu erau pe placul fostului monarh, Elisabeta a II-a criticându-l adesea.

Lista cerințelor neobișnuite continuă. Charles al III-lea vrea să i se calce șireturile de la pantofi în fiecare dimineață și pijamaua, în fiecare seară, înainte de culcare. Pare greu de crezut, însă autorul volumului susține că unul dintre valeții săi are misiunea de a-i stoarce un centimetru de pastă de dinți pe periuță la fiecare spălare.

Tabieturile ciudate ale regelui Charles fac înconjurul lumii. De ce obișnuia să meargă în călătorii cu propriul său pat

„Am vrut pur şi simplu să profit de oportunitate pentru a vă mulţumi”

Noul rege își începe fiecare dimineață cu o băutură caldă – o ceașcă de ceai Darjeeling, un sortiment de ceai negru – și un pahar cu suc de fructe ce ajută la menținerea sănătății inimii și la reglarea tensiunii arteriale.

Cu o zi înainte de funeraliile mamei sale, Charles a transmis un mesaj emoționant britanicilor.

„În ultimele zece zile, eu şi soţia mea am fost profund impresionaţi de multele mesaje de condoleanţe şi susţinere primite din această ţară şi din întreaga lume.

La Londra, Edinburgh, Hillsborough şi Cardiff am fost impresionaţi peste măsură de toţi cei care au făcut eforturi ca să vină şi să omagieze o viaţă în serviciul ţării a mamei mele dragi, regretata Regină.

Când ne pregătim să spunem adio, am vrut pur şi simplu să profit de oportunitate pentru a vă mulţumi vouă, nenumăraţii oameni care aţi reprezentat o susţinere şi o alinare pentru Familia mea şi pentru mine în aceste momente de durere”, a precizat regele Charles.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...