Tabieturile bizare pe care le are regele Charles al III-lea. Ce ritual respectă cu sfințenie în fiecare dimineață

Andra Daoud 16.09.2022, 16:35
Tabieturile bizare pe care le are regele Charles al III-lea. Ce ritual respectă cu sfințenie în fiecare dimineață

De când a devenit rege, Charles al III-lea este constant în atenția presei, iar pe zi ce trece ies la iveală detalii necunoscute până în prezent despre el. Nu este un lucru ieșit din comun ca membrii familiilor regale să aibă tot felul de pretenții, obiceiuri și tabieturi care pentru oamenii de rând sunt ieșite din comun. Regele Charles nu face excepție, iar obiceiurile sale pot fi considerate ciudate de mulți.

Ce tabieturi bizare are regele Charles al III-lea

Capetele încoronate pot da dovadă de multe ori de excentricitate, iar cei care lucrează pentru fețe regale pot să confirme acest lucru. Regele Charles al III-lea nu face deloc excepție, iar angajații săi sunt bine instruiți cu privire la obiceiurile pe care le are regele sau la lucrurile care nu îi sunt pe plac. Staff-ul familiei regale se străduiește în fiecare zi să le facă pe plac membrilor acesteia, iar uneori îi dau de gol pe unii dintre ei cu privire la tabieturile lor.

Unul dintre obiceiurile regelui Charles, pe care mulți nu îl înțeleg, are legătură cu prima masă a zilei. Darren McGrady, un bucătar care lucrează pentru familia regală de mulți ani, a povestit că actualul rege cere mereu la micul dejun două prune, însă mănâncă una singură. Bucătarul fusese instruit să pună într-un bol două prune din compot și puțin suc, iar în fiecare dimineață Charles mânca una singură.

„Îi trimiteam două prune și una mereu se întorcea la bucătărie, iar eu o puneam la loc în borcan. Într-o dimineață m-am gândit să pun doar una. Am trimis micul dejun cu o singură prună în bol, iar el m-a chemat și m-a întrebat dacă am două. Așa că îi voi trimite în continuare câte două prune, chiar dacă una o lasă în bol”, a povestit bucătarul într-un interviu.

Tabieturile bizare pe care le are regele Charles al III-lea. Ce ritual neașteptat are în fiecare dimineață 2
Regele Charles are o serie de tabieturi pe care le respecta cu sfintenie

Pijamale călcate și cada pe jumătate plină

Obiceiurile bizare ale regelui nu se opresc aici. Pilar Eyre, expert în regalitate, a explicat, citată de presa spaniolă, că regele Charles trebuie să aibă mereu pijamalele călcate și apretate și chiar și șireturile de la pantofi trebuie să fie călcate. De asemenea, robinetul de la baie trebuie să fie într-o anumită poziție, prosopul împăturit într-un anumit fel, apa trebuie să fie călduță, nu fierbinte, iar cada pe jumătate plină.

Regele nu își pune singur pastă de dinți pe periuță, iar majordomul care îl ajută în fiecare dimineață trebuie să pună pasta într-un anumit fel și mereu în aceeași cantitate. Monarhul obișnuiește să doarmă mereu cu ferestrele deschise, chiar și iarna sau când este bolnav. Și pentru că tot a venit vorba despre dormit, regele nu se poate odihni decât în patul lui, așa că atunci când călătorește trebuie să aibă cu el peste tot o saltea precum cea din dormitorul regal.

Urmăriți Impact.ro și pe