Survivor România Live Video pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 12 aprilie

Daria Petrescu 12.04.2020, 15:44
Survivor România Live Video pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 12 aprilie

Duminică, 12 aprilie, telespectatorii au parte de un show spectaculos la Survivor România. Concurenții sunt gata pentru o nouă luptă și deciși să câștige jocul. În urmă cu doar câteva zile, Sonny Flame s-a întors în România după ce a fost eliminate de public. Elena Ionescu se află în continuare în concurs.

Survivor România, ediția de duminică 12 aprilie

Survivor România continuă cu noi provocări duminică, 12 aprilie. Echipele fac noi strategii și sunt supuși unor jocuri grele pe teren. În ediția trecută, Sonny Flame a părăsit competiția, după ce a fost nominalizat alături de Elena Ionescu. Artista scapă de eliminare, pentru a patra oară.

După ce Sonny Flame a părăsit competiția, jocul continua pentru ceilalți aflați în cursă. Se fac strategii, iar echipele sunt din ce în ce mai sudate. Astfel că, de noi surprize vor avea parte telespectatorii și sâmbătă, 11 aprilie.

Sonny Flame a parasit competitia Survivor Romania!

Aflată a patra oară la duel, de această dată cu bunul sau prieten, Sonny Flame, Elena Ionescu a rămas în competiția Survivor România, în ciuda conflictelor pe care le are cu întreagă echipa.

Sonny Flame le-a transmis un mesaj pe contul lui de Instagram tuturor
Sonny Flame le-a transmis un mesaj pe contul lui de Instagram tuturor

După un consiliu în care s-au dat cărțile pe față, Sonny Flame a părăsit competiția, nu înainte de a le adresa coechipierilor câteva cuvinte.

Primele declarații făcute de Sonny, la scurt timp după ce a ieșit din show

Sonny Flame le-a transmis un mesaj pe contul lui de Instagram tuturor celor care l-au susținut în competiția Survivor

După ce a ieșit din competiție și a avut acces la telefon, Sonny Flame a luat legătura cu cei dragi și le-a vorbit pe Instastory urmăritorilor lui. În plus, Sonny le-a promis că astăzi va face un live în care va oferi mai multe detalii despre ce a însemnat pentru el experiența Survivor România.

„Salutare, oameni buni, din Republica Dominicană. Vreau să vă mulțumesc din suflet entru tot suportul acordat și pentru fiecare mesaj pe care ni l-ați transmis.

Din păacate nu am avut timp să răspund decât la o mică parte dintre ele. Am vornit cu părinntii cu familia, cu apropiații, momentan încerc să-mi revin după această experiență”, a spus Sonny Flame pe Instagram.

Sonny Flame este unul dintre cei mai noi concurenți care au plecat în competiția pentru supraviețuire, dar și foarte apreciat. Din păcate pentru el competiția s-a terminat mai devreme de cât s-ar fi așteptat mare parte parte din fanii emisiunii.

Fostul concurent a fost apreciat de fanii emisiunii, mai ales de educația de care a dat dovadă pe parcurs. Fanii au remarcat că Sonny a fost singurul care la plecare i-a salutat și pe concurenții din echipa Războinicilor.

 

Urmăriți Impact.ro și pe