Survivor România Live Video pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 10 mai

Daria Petrescu 10.05.2020, 18:52
Survivor România Live Video pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 10 mai

Survivor România vine cu noi surprize în ediția de duminică 10 mai. Concurenții sunt pregătiți pentru noi eliminări ce vor schimba situația. Jocurile sunt din ce în ce mai dure. Atât Faimoșii cât și Războinicii fac strategii, pentru a rămâne cât mai mult în concurs. Show-ul se apropie cu pași repezi de marea finală. Rămâne de văzut cine este cel care va câștiga premiul Survivor România.

Survivor România, ediția de duminică, 10 mai

Săptămâna trecută, Abdrei Ciobanu a fost eliminat din competiție, iar în urma jocuui, se vor face alte nominalizări. Publicul este însă cel care va decide cine pleacă acasă.

Andrei Ciobanu a părăsit competiția Survivor România. Chiar dacă nu mai are șanse la marele premiu, el se declară câștigat după experiența dn Republica Dominicană. El se consideră un căștigător deoarece a cunoscut-o pe Karina, iubita lui.

Eliminați din competiție, cei doi s-au reunit în afara junglei. În cadrul emisunii FanArena , Andrei și Karina au vorbit despre experiența din competiție și despre relația lor.

Andrei a vorbit pentru prima dată cu mătușa Karinei, Dana. Ea a avut păreri diferite despre relația nepoatei ei. La început nu a crezut în relația lor, dar acum, cei doi îi demonstrează contrariul.

Detalii despre relația dintre Karina și Andrei Ciobanu

Andrei Ciobanu și Karina Fetica s-au îndrăgostit în timpul show-ului „Survivor România”,  iar aceștia au dat delatii despre ce s-a întâmplat între ei, în timpul show-ului.

La Fan Arena, Karina a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Andrei, precizând că nu a făcut dragoste cu tânărul pe insulă, așa cum i s-a imputat.

Karina și Andrei Ciobanu s-au îndrăgostit la Survivor România
Karina și Andrei Ciobanu s-au îndrăgostit la Survivor România

„Nu am făcut sex la Survivor. Nu cred ca într-o competiție de genul ăsta îi arde cuiva de așa ceva, pentru că în primul rând igiena ta e una precară, nu ai cum să te speli. Și, în plus, toți colegii noștri erau lângă noi, e vorba de bun simț.

Noi nici măcar nu ne pupam prea mult de față cu ei, tocmai ca să nu deranjăm, că ei au aveau iubiții acasă”, a declarat Karina Fetica.

„Ceea ce vreau să știe toată lumea este că eu sunt un familist convins și ăsta a fost primul lucru care ne-a legat. Am o vârstă, îmi doresc din tot sufletul o familie, copii și, dacă ea nu gândea la fel, nu cred că astăzi mai eram împreună.

Este o relație puternică, sinceră și asta ne-a legat foarte mult”, a declarat și Andrei Ciobanu, la Kanal D.

 

Urmăriți Impact.ro și pe