Surpriză totală: un fost antrenor de la FCSB, favorit să preia Craiova. Prima reacție a omului dorit de Mihai Rotaru

Marian Cărăvan / 23.11.2020, 17:48
Surpriză totală: un fost antrenor de la FCSB, favorit să preia Craiova. Prima reacție a omului dorit de Mihai Rotaru

Revenit pe banca Universității Craiova după demisia lui Cristiano Bergodi, Corneliu Papură nu are postul garantat. Un fost antrenor de la FCSB e favorit să preia Craiova. Surpriză totală în Bănie.

Patronul Mihai Rotaru vrea un fost antrenor de la FCSB

La vicecampioana României se pune în continuare problema antrenorului. Se pare că apariția lui Corneliu Papură va fi una meteorică. Tehnicianul care i-a lăsat locul lui Cristiano Bergodi pe banca Craiovei și care a revenit după demisia italianului, ar putea să-și încheie cât de curând al treilea mandat. Finanțatorul Mihai Rotaru are un alt plan în ceea ce privește postul de antrenor al Universității Craiova. Acesta s-ar fi orientat către un fost antrenor de la FCSB, acum liber de contract. La gruparea din Bănie ar putea ajunge nimeni altul decât israelianul Ronny Levy, cel care le-a mai antrenat în România pe FCSB și Unirea Urziceni.

Antrenorul în vârstă de 54 de ani este liber de contract după despărțirea de Beitar Ierusalim. Acesta a avut și o primă reacție după ce a aflat intențiile patronului vicecampioanei României. Tehnicianul israelian nu a negat posibilitatea de a o prelua pe Universitatea Craiova.

„Cine n-ar vrea să ajungă la un club puternic, de tradiție?”, a spus Ronny Levy, conform GSP.

Ronny Levy a urmărit fotbalul din România și e la curent cu noutățile. În concluzie, știe în ce s-ar băga.

„Știu că putea lua titlul în ultima etapă, cu CFR, dar clujenii au câștigat și au luat campionatul. Cristiano Bergodi a plecat de la club și deocamdată echipa este pregătită de Papură”, a mai spus tehnicianul israelian pentru sursa citată.

Israelianul Ronny Levy ar putea reveni in Romania, sa o antreneze oe Universitatea Craiova
Israelianul Ronny Levy ar putea reveni in Romania, sa o antreneze pe Universitatea Craiova

Revine Ronny Levy în România?

Momentan, Ronny Levy se află în Israel, la spital, la mama sa, după cum a declarat în cursul zilei de azi. Dacă ar accepta oferta din Bănie, de la Mihai Rotaru, tehnicianul ar antrena pentru a treia oară în România, după Unirea Urziceni și FCSB.

Născut la 14 noiembrie 1966, la Netania, în Israel, Ronny Levy a ajuns în România în ianuarie 2010, când a preluat-o pe Unirea Urziceni. După 26 de meciuri pe banca fostei campioane a României, Levy s-a întors în Israel, pentru a o antrena pe Beitar. A revenit în România, iar pe 10 iunie 2011 a fost prezentat oficial la FCSB. mandatul a fost însă unul foarte scurt: doar 14 etape a rezistat la echipa patronată de Gigi Becali. Și-a dat demisia pe 30 septembrie 2011.

Considerat unul dintre cei mai buni mijlocași defensivi din campionatul israelian, câștigând titlul cu Bnei Yehuda și cu Maccabi Haifa F.C., Ronny Levy are o carieră importantă și ca antrenor. A pregătit până acum echipe din Israel, Cipru și România, având patru trofee în palmares, toate cu Maccabi Haifa. Trei titluri de campion (2004, 2005, 2006) și Cupa Israelului (2016).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI